Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 30 oktober 2019

Eind oktober 2019 maakte ik een herfstwandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op zoek naar paddenstoelen en burlende herten. Helaas heb ik geen burlende herten en gevechten tussen de damherten gezien. De damherten zelf heb ik wel gezien.

Ik ben dit keer naar de ingang Oase gefietst. De plek waar ook het bezoekerscentrum is gevestigd. Ik maakte hier de oranje wandeling. Vroeger was dit de blauwe wandeling, maar sinds de aanpassingen in het gebied in 2018 is dit aangepast naar oranje. Ik merk ook dat de route die op mijn kaart aangegeven staat niet meer klopt. Op mijn kaart is het nog de blauwe route.

Het Vliegermonument vindt u aan de weg door het Pietjes-Zwarteveld. Dit is een monument ter nagedachtenis aan de bemanning van een Engels Halifax vliegtuig dat op 13 april 1945 door Duits luchtafweergeschut werd neergehaald. Het was een transportvliegtuig met wapens, munitie en springstoffen voor het Nederlandse verzet. Alle inzittenden zijn gesneuveld.

Hieronder vindt u een impressie van de door mij gemaakte foto’s tijdens deze wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen op 30 oktober 2019.

De afgelopen jaren heb ik veel wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen gemaakt. 

 

Bewaar op Pinterest

Ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en spotte o.a. damherten en paddenstoelen. Kijk je mee wat ik allemaal zag? #awd #paddenstoelen #damhert #wandelen #hiken #natuur #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Author picture

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven