Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bestemmingen

In dit deel van mijn website JTravel.nl leest u alles over de bestemmingen Nederland, Thailand, Zuid-Afrika, Vietnam, Zuid-Afrika & Namibië en Duitsland.

De verre reizen heb ik tussen 2011 en 2014 gemaakt. Door ziekte (chronisch vermoeidssyndroom) is het voor mij daar onmogelijk gebleken om nog verre reizen te maken.

Bij de verre reizen leest u mijn reisschema, de voorbereiding, mijn reisverslagen, mijn foto’s, informatie over de bezochte landen en informatie over de door mij bezochte plaatsen en bezienswaardigheden.

Op mijn oude website heette dit deel reisverslagen, maar ik heb besloten om dit aan te passen naar bestemmingen omdat reisverslagen de lading niet meer dekt.

U vindt hier ook informatie en foto’s van de uitstapjes die ik in Nederland heb gemaakt. Ik wandel veel in Nederland. Veel van deze wandelingen ziet u terug op deze website.

In de zomer van 2016 heb ik het Duitse Waddeneiland Borkum bezocht. Informatie en mijn belevenissen leest u op deze website.

Ik hoop dat u geniet van de reisverslagen, wandelverslagen, foto’s en overige informatie.

Mocht u vragen hebben, kunt u mij bereiken via het contactformulier die u elders op deze website terugvindt.

U kunt op één van onderstaande foto’s klikken om naar een bestemming te gaan.

Veel plezier.

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Scroll naar boven