Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Links naar andere websites

Hieronder vindt u een aantal links naar websites met informatie over reizen waar ik tijdens het bouwen van deze website en als voorbereiding op mijn reizen veel aan heb gehad.

Inhoudsopgave

Veel van deze links zijn zgn. affiliate links. Affiliate links zijn links waarbij ik een klein percentage of een vast bedrag verdien als u via deze link iets boekt of koopt. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken. De kosten voor een hotelovernachting, vlucht, autohuur, (reis)boek, reisartikel, een museumticket of huisje zijn niet hoger dan als u rechtstreeks bij de betreffende aanbieder een bestelling plaatst of een vlucht/hotel/huisje boekt.

Ik waardeer het enorm als u een vlucht, hotel, auto, huisje of (reis)boek via deze links boekt/bestelt. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden een win-win situatie dus: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankopen.

Wanneer ik een affiliate link in een artikel plaats, vermeld ik dit onderaan het artikel. Ik plaats alleen affiliatelinks naar producten waar ik zelf achter sta. Ik verwijder alle reclame en ongepaste uitingen zonder bericht van deze website.

JTravelBlog

  • JTravelBlog, mijn persoonlijke blog met persoonlijke verhalen, (reis)ideeën en tips.

Reisorganisaties

Vliegtickets

Accommodatie

Autohuur

Vervoer

Excursies/entreetickets

Reisproducten

Overig

Fotoproducten

Cursussen

Reisgidsen bestellen

Bent u op zoek naar meer informatie over je droombestemming? Wilt u nieuwe plekken op deze wereld ontdekken? Ik heb een aantal gratis reisgidsen voor u op een rijtje gezet. Als u op één van de links van onderstaande reisorganisaties klikt, kunt u de reisgidsen gratis bestellen en heeft de reisgids binnen een paar dagen in huis. Veel plezier alvast met het doorbladeren en lezen van deze inspiratiebronnen.

GRATIS reisgidsen Europa

GRATIS reisgidsen Afrika

GRATIS reisgidsen Amerika

GRATIS reisgidsen Midden-Oosten

GRATIS reisgidsen Azië

GRATIS reisgidsen Australië & Nieuw-Zeeland

GRATIS reisgidsen (Verre) Rondreizen

GRATIS reisgidsen Autorondreizen

GRATIS reisgidsen Stedentrips

GRATIS reisgidsen (Rivier)cruises

GRATIS reisgidsen Wintersport

GRATIS reisgidsen Campings

GRATIS reisgidsen Actieve vakanties

GRATIS reisgidsen Familie reizen

GRATIS reisgidsen Campers

Meer artikelen op JTravel.nl met links naar belangrijke websites

Dit zijn de links en websites die ik vaak gebruik bij het plannen van een reis en het schrijven van een artikel. Heeft u iets geboekt via één van deze links? Enorm bedankt. Ik ben er blij mee.

Mocht er een link niet werken, laat het me weten via onderstaand formulier of via het contactformulier elders op deze website.

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Scroll naar boven