Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Nieuws

Nieuwe lay-out van deze website

De lay-out van deze website is veranderd. Deze nieuwspagina ziet er heel anders uit met de laatste artikelen. Achter de schermen ben ik druk bezig geweest om alles aan te passen. Dit is het resultaat. Wat vindt u ervan?

Over een paar weken neem ik mijn andere website JTravelBlog onderhanden.

JTravelBlog

Sinds september 2018 heb ik naast deze website (www.jtravel.nl) een andere (blog)website met de naam JTravelBlog. Deze website staat nu online. Wilt u meer zien, klik dan op het logo. Klik hier om naar mijn andere website te gaan: JTravelBlog.nl

Sociale media

JTravel is al een tijdje te vinden op sociale media. Nieuw is dat ik nu ook mijn eigen Threadsaccount, een Blueskyaccount, een Pinterestaccount, een Bloglovin’ en een YouTube account heb. Volg me en/of like me op Instagram, Twitter, Mastodon, Facebook, Pinterest, Bloglovin’, Bluesky en YouTube. U kunt met de buttons onder de artikelen de meeste artikelen delen op uw eigen sociale media accounts.

Buy me a coffee

Vindt u mijn artikelen leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Nieuwste artikelen

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Scroll naar boven