Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over JTravel

Ik zal me bij deze even voorstellen: Mijn naam is Jaquelien en het gezicht achter JTravel.nl en JTravelBlog.nl. Sinds begin van de negentiger jaren woon ik in het westen van Nederland, onder de rook van de luchthaven Schiphol en de stad Amsterdam. Ik ben geen Randstadjer, maar een noordeling, die vanwege eerst een studie toerisme en later voor het werk uit het Grunningerland weggetrokken is en uiteindelijk in de Randstad terechtgekomen is.

Jarenlang heb ik in de reiswereld en op de financiële administratie gemaakt. Sinds een paar jaar ben ik vanwege ziekte (chronisch vermoeidssyndroom) niet meer aan het werk. Reizen is een passie van me. Deze passie heb ik jarenlang met mijn werk gecombineerd. In het verleden heb ik een aantal verre reizen gemaakt naar Thailand, Zuid-Afrika, Vietnam en Namibië. De reisverslagen en veel informatie over deze bestemmingen leest u op deze website. Helaas zit het reizen er door mijn ziekte niet in. Ik beperk me tot uitstapjes in Nederland. Ik wandel veel en de verslagen en foto’s van deze wandelingen en andere uitstapjes in Nederland leest u ook op deze website. Maar ik hoop dat ik in de toekomst toch nog weer (verre) reizen kan maken. Er staan nog zo veel bestemmingen op mijn verlanglijstje.

Ik heb naast de website nog een blog website, JTravelBlog, waar ik naast reisverhalen ook persoonlijke verhalen schrijf. Neem ook gerust een kijkje op deze website.

Naast reizen heb ik nog meer hobby’s, zoals fotografie, de wesites, lezen en reisverslagen van mijn gemaakte reizen maken.

Ik wens u veel plezier met de artikelen op deze website.

Het gezicht achter JTravel.nl en JTravelBlog.nl

Volg JTravel op sociale media

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Scroll naar boven