Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 13 oktober 2018

Hieronder vindt u een impressie van de door mij gemaakte foto’s tijdens deze wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen op 13 oktober 2018. Sinds het voorjaar van 2015 heb ik veel wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen gemaakt.

Het is al weer een paar maanden geleden dat ik hier was en dat heeft zijn reden. Ik volg op dit moment nl. cognitieve gedragstherapie bij het NKCV in Amsterdam. Dit omdat ik sinds een paar jaar kamp met het chronisch vermoeidheidssyndroom (ook wel ME en/of CVS genoemd). En om mijn herstel van het chronisch vermoeidheidssyndroom niet in de weg te staan, heb ik geen uitjes (dus ook niet naar de Amsterdamse Waterleidingduinen) kunnen/mogen maken. Maar deze dag mag ik in het kader van de therapie, weer een korte wandeling van maximaal 1,5 uur maken. Maar ja dan moet ik niet, letterlijk, de weg kwijt zijn (dacht het nl. goed te weten door de blauwe paaltjes te volgen vanaf de ingang Panneland, maar die waren door werkzaamheden verwijderd). Uiteindelijk duurde mijn wandeling iets langer en was ik toen ik na mijn fietstocht naar huis, moe, meer moe dan zou moeten. Het was iets te veel. Ik heb in de afgelopen maanden een tweede website opgezet, JTravelBlog, met hier ook mijn ervaringen tijdens de cognitieve gedragstherapie bij het NKCV.

Ook deze keer ben ik vanaf de ingang Panneland het gebied ingelopen. Ik kom hier voor de burlende damherten, paddenstoelen en om een mooie wandeling te maken. De herten heb ik genoeg gezien (helaas geen vechtende, maar wel burlende), paddenstoelen niet heel veel.

Bewaar op Pinterest

In oktober 2018 maakte ik opnieuw een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik liep vanaf de ingang Panneland en wilde een uitgezette wandeling maken, maar de paaltjes ontbraken. Het kwam allemaal goed en ik genoot voor het eerst sinds maanden weer van de schitterende natuur. Kijk je mee wat ik allemaal zag? #awd #amsterdamsewaterleidingduinen #damherten #wandelen #hiken #natuur #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Author picture

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

De Waal Texel 2016
Europa

De Waal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven