JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

God's Window ligt in de Drakensbergen aan de Panoramaroute in het noorden van Zuid-Afrika. Een blik naar beneden en u zult begrijpen waarom het 'God's Window' heet. God's Window wordt zo genoemd vanwege het panoramische uitzicht van het Laagveld waar u meer dan 900 meter naar beneden in een weelderig met inheems bos begroeide ravijn kijkt en in de verte naar Kruger National Park en Mozambique. U kunt hier genieten van een prachtig uitzicht, canyons, rotsformaties en watervallen. Bij God's Window is nog een deel van het originele regenwoud te zien: dichte vegetatie met veel varens en vanaf de uitkijkpunten kunt u op heldere dagen tot 70 kilometer ver kijken.

God's Window aan de Panoramaroute

Vanaf de parkeerplaats leidt een zeer steil voetpad u langs de rand van de helling naar het eigenlijke uitzichtpunt. Voor de beste uitkijkpunten en exotische planten, kunt u tot in de wolken en het mistige regenwoud wandelen. Zorg ervoor dat u drinken meeneemt, want het is erg vochtig en een zeer steile en inspannende wandeling.

God's Window is een klein deel van een 250 kilometer lange aarden wal van steile kliffen en extravagante schoonheid. U kunt hier tal van fantastische wandelingen maken en er zijn paard- en mountainbikeroutes. Op de parkeerplaats vindt u curiosawinkeltjes en een toilet.


Voor meer foto's van God's Window, zie: foto's Panoramaroute.Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


Aan de Panoramaroute ligt God's Window. God's Window wordt zo genoemd vanwege het panoramische uitzicht van het Laagveld waar u meer dan 900 meter naar beneden in een weelderig met inheems bos begroeide ravijn kijkt. Lees je mee over God's Windows? #godswindows #panoramaroute #zuidafrika #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment