Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wandelingen in de Bollenstreek

Ik maakte een aantal wandelingen in de Bollenstreek, zoals twee kabouterwandelingen bij Landgoed Keukenhof en Kasteel Keukenhof, een Trage Tocht in Lisse (een wandeling over landgoederen Keukenhof en Wassergeest) en een wandeling in de Bollenstreek rond De Zilk. Ik heb nog een paar leuke wandelingen in de buurt gevonden. Zodra ik deze wandelingen gemaakt hebt, kunt u ze vanaf hier bekijken.

U kunt op de link van één van de onderstaande foto’s klikken om de route van de betreffende wandeling te lezen en zelf uw wandelschoenen aan te trekken om een (kabouter)wandeling te maken. De kabouterwandelingen zijn leuk met de kinderen. De kabouterwandelingen zijn kort: Kasteel Keukenhof is ongeveer een kilometer en op Landgoed Keukenhof is een route van ongeveer 3-4 kilometer uitgezet.

De Trage Tocht Lisse heeft een lengte van 11 kilometer en de wandeling door de Bollenstreek rond De Zilk heeft een lengte van 14 kilometer.

De kunstroutewandeling op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse is een wandeling van een paar kilometer met veel kunstwerken rond Kasteel Keukenhof.

Bollenstreekwandeling

Kasteel Keukenhof

Kunstroutewandeling

Landgoed Keukenhof

Trage Tocht Lisse

Bewaar op Pinterest

Op deze pagina vind je links naar de verschillende wandelingen in de Bollenstreek die op mijn website zijn gepubliceerd. Lees en wandel je mee? #wandelen #bollenstreek #landgoedkeukenhof #kasteelkeukenhof #kabouterwandeling #lisse #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven