Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foto’s van de Bollenstreek op 16 april 2020

Hieronder ziet u foto’s van de Bollenstreek die ik op 16 april 2020, rond Lisse en De Zilk, gemaakt heb. De Bollenstreek is een eldorado voor fotografen vanwege de kleuren en lijnen in de bollenvelden. Afgelopen jaren heb ik de bollenvelden vaker bezocht. 

Dit keer fietste ik vanuit de Haarlemmermeer langs de Ringvaart naar Hillegom. De eerste velden die ik gefotografeerd heb waren velden tussen Hillegom en Lisse. Daarna ben ik langs de Keukenhof (wat een triest gezicht om in deze tijd van het jaar een volledig leeg parkeerterrein te zien, normaal gesproken zou het hier zwart staan van de auto’s en de mensen, maar helaas de coronacrisis heeft er voor gezorgd dat de Keukenhof in 2020 gesloten blijft). Ik fiets langs Kasteel Keukenhof naar Halfweg en De Zilk om hier velden te bezoeken die ik vorige week ook bezocht heb.

Ondanks dat er gezegd werd dat de velden veel eerder dan normaal geruimd zouden worden, stonden de velden er mooi bij. Ik heb uiteindelijk 8 fotostops gemaakt. Waar de velden wel geruimd zijn, geen idee maar ik heb ik onderweg geen recent geruimde velden gezien.

Bewaar op Pinterest

Op 16 april 2020 fietste ik opnieuw naar de Bollenstreek. De reden: de kleurrijke bollenvelden fotograferen. Lees je mee over mijn bezoek aan de Bollenstreek? #bollenstreek #bollenvelden #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven