Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 17 juni 2017

Hieronder vindt u een impressie van de door mij gemaakte foto’s op 17-6-2017 in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit keer heb ik hier met mijn moeder een wandeling gemaakt.

De bedoeling was om naar de ingang Panneland te rijden, maar de toegangsweg vanaf de Vogelenzangseweg was, vanwege een ongeluk, afsloten. We zijn doorgereden naar de ingang Oranjekom/Oase.

Sinds het voorjaar van 2015 heb ik regelmatig een wandeling in dit gebied gemaakt. 

We hebben na een bezoek aan het bezoekerscentrum bij ingang Oranjekom/Oase de gele route gelopen. Het was heerlijk wandelweer. Onderweg hebben we veel herten en libelles gezien. Op onderstaande kaart is te zien hoe wij vandaag hebben gelopen.

Bewaar op Pinterest

Op 17 juni 2017 maakte ik met mijn moeder een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf de ingang Oase. We hebben veel damherten en een paar libelles gespot en genoten van de schitterende natuur. Kijk je mee wat we allemaal zagen? #awd #vos #libelles #damherten #wandelen #hiken #natuur #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Author picture

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven