Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 1 juni 2017

Hieronder vindt u een impressie van de door mij gemaakte foto’s op 1-6-2017 van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Sinds het voorjaar van 2015 heb ik regelmatig een wandeling in  dit gebied gemaakt. 

In een half uur fiets ik op de eerste dag van juni 2017 naar de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit is voor mij Panneland. Het is vandaag niet druk, maar wel heerlijk wandelweer. Ik wil op zoek naar de boomkikkers waarvan ik op internet en Facebook schitterende foto’s heb gezien. Onderweg kom ik een student biologie tegen, die net als ik op zoek is naar de boomkikkers, maar ze op een bepaalde plek niet kan vinden. Maar hij weet nog een ander plekje waar ze zouden kunnen zitten. En ja, hij heeft gelijk daar zitten er een paar. Na het maken van de foto’s loop ik door naar de vogelkijkhut. Hier zijn alleen op dat moment alleen de bekende watervogels te zien, zoals eenden, meerkoeten, kuifeenden, een blauwe reiger, een knobbelzwaan en een aalscholver. Op onderstaande kaart is te zien hoe ik vandaag gelopen. Teruglopend naar de ingang zie ik op een tak bij het water een winterkoninkje. Behalve de boomkikkers heb ik vandaag ook weer veel damherten gezien en verschillende vogels, zoals de eerder genoemde watervogels, het winterkoninkje, een fitis en een paar lijsters. Mocht het een ander vogelsoort zijn, dan de beschrijving aangeeft, hoor ik dat graag.

Bewaar op Pinterest

Op de eerste dag in juni 2017 maakte ik opnieuw een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik liep vanaf de ingang Panneland en ging op zoek naar boomkikkers. Ik heb er een paar gezien. Daarnaast heb ik veel damherten en vogels gespot en genoot ik van de schitterende natuur. Kijk je mee wat ik allemaal zag? #awd #boomkikkers #damherten #wandelen #hiken #natuur #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Author picture

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven