Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 22 mei 2017

Hieronder vindt u een impressie van de door mij gemaakte foto’s op 22-5-2017 van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Vanaf 2015 heb ik heel vaak een wandeling in dit schitterende gebied gemaakt. 

Op deze schitterende mooie maandagmiddag ben ik weer eens op mijn fiets gestapt en na een fietstocht van iets minder dan een half uur kom ik aan bij de ingang Panneland. Het is vandaag niet druk bij de fietsenstalling. Ik wil weer op zoek naar de vossen in dit gebied. Op onderstaande kaart is te zien hoe ik vandaag gelopen ben en waar de vossen te spotten zijn, dit is meestal rond de Duizendmeterweg. Ik ben vanuit de ingang Panneland via de Pannelanderweg langs het water van het Nieuw Kanaal en langs het van Lennepkanaal naar Duizendmeterweg gelopen. Doordat ik anders gelopen ben dan ik wilde, was ik op een gegeven moment even letterlijk de weg kwijt, maar gelukkig kwam ik een medewerker van Waternet tegen die me, aan de hand van mijn plattegrond, vertelde waar ik me bevond. De terugreis heb ik de snelle route genomen via de Strandweg en Pannelanderweg. Ik heb een paar vossen gezien. Er waren deze middag meer fotografen die de vossen fotografeerden. Het was een geslaagde middag. Behalve de vossen heb ik vandaag ook weer veel damherten gezien en ook verschillende vogels, zoals de tjiftjaf, meerkoeten, waterhoentjes, zwanen en in de verte kraaien.

Bewaar op Pinterest

Op 22 mei 2017 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik liep vanaf de ingang Panneland en ging opnieuw op zoek naar vossen. Ik heb deze dag verschillende vossen, veel damherten en vogels gespot en genoot van de schitterende natuur. Kijk je mee wat ik allemaal zag? #awd #vos #vossen #damherten #wandelen #hiken #natuur #jtravel #jtravelblog #fotos Op 22 mei 2017 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik liep vanaf de ingang Panneland en ging opnieuw op zoek naar vossen. Ik heb deze dag verschillende vossen, veel damherten en vogels gespot en genoot van de schitterende natuur. Kijk je mee wat ik allemaal zag? #awd #vos #vossen #damherten #wandelen #hiken #natuur #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Author picture

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven