Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haarlem

Haarlem is een stad waar ik al heel vaak geweest ben, om te winkelen en te werken, maar behalve in het verleden een bezoek aan de St. Bavo Kerk in het centrum, heb ik nooit verdiept in de vele bezienswaardigheden, die deze hoofdstad van de provincie Noord-Holland aan het Spaarne te bieden heeft.

Verspreid over meerdere bezoeken aan deze schitterende stad heb ik de vele bezienswaardigheden die Haarlem te bieden heeft, bezocht. In mei 2017 heb ik de St. Bavo Kerk, het Frans Hals Museum en 8 van de 22 hofjes bezocht. In augustus 2017 heb ik een hofjeswandeling gemaakt. Ook heb ik toen opnieuw de St. Bavo Kerk bezocht, dit in het kader van de tentoonstelling Waterbazen. De beschrijvingen van deze wandelingen zijn te vinden onder het kopje wandelingen.

In het najaar van 2018 heb ik twee bezoeken aan Haarlem gebracht. Tijdens mijn eerste bezoek heb ik Station Haarlem en het Kenaupark en ik heb een ontzettend leuk nieuw restaurant in de stad ontdekt, DeDAKKAS. Tijdens mijn tweede bezoek bezocht ik het Corrie ten Boomhuis en Museum Haarlem.

In 2019 heb ik tot nu toe 2x een bezoek gebracht aan Haarlem: in februari aan het Frans Hals Museum in het kader van de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen en in mei heb ik een toren en gewelventocht door de Koepelkathedraal aan de Leidsevaart gemaakt en deze kathedraal bekeken. Dit in het kader van ‘Klim naar het licht’.

Ook na 2019 kom ik nog regelmatig in Haarlem.

Haarlem

Bewaar op Pinterest

In Haarlem is genoeg te beleven. Ik bezocht er verschillende musea en andere bezienswaardigheden. Mijn belevenissen tijdens mijn vele bezoeken aan deze Nederlandse stad aan het Spaarne lees je hier. Lees je mee? #haarlem #museum #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Meer over dit onderwerp

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven