Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foto’s van het thema op de Keukenhof 2015 : Vincent van Gogh

Het thema op de Keukenhof in 2015 is Vincent van Gogh. Dit omdat het in 2015 precies 125 jaar geleden is, dat de schilder Vincent van Gogh is overleden. Hij leefde van 1853 tot 1890. Dit moment is door de Keukenhof aangegrepen om de beroemde schilder te eren.

Het bloemenmozaïek van Vincent van Gogh is gemaakt van duizenden tulpen en muscari’s. Het mozaïek is ruim 250 m2 groot.

De Selfietuin is een tuin geïnspireerd door de zelfportretten van Vincent van Gogh.

Hieronder vindt u een impressie van de door mij op 21 april 2015 gemaakte foto’s van het thema van 2015: Vincent van Gogh.

 

Bewaar op Pinterest

In 2015 bezocht ik voor het eerst sinds lange tijd de Keukenhof in Lisse. Hier zie de mijn foto's van het thema van 2015: Vincent van Gogh. Kijk je mee? #keukenhof #bloemententoonstelling #lisse #fotos #vincentvangogh #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven