Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foto’s van de kunst in de Hortus Botanicus in Haren

Hieronder vindt u een impressie van de in juli 2016 door mij gemaakte foto’s van de kunst in de Hortus Botanicus in Haren.

In de periode mei tot en met september 2016 werd een grote beeldenexpositie, 11 X SOLO, in Hortus Haren georganiseerd. Kunstenaars kregen de kans om meerdere werken in één van de vele tuinen tentoon te stellen. In deze tuinen kwamen hun werken goed tot hun recht. De titel 11 X Solo was afgeleid van de elf beeldhouwers die mee deden aan deze tentoonstelling. De term solo slaat op het feit dat er niet voor een overkoepelend thema was gekozen, maar voor de individuele expressie van de kunstenaar. Hierdoor kon elke kunstenaar een groot aantal werken exposeren. Er stonden werken van elf beeldhouwers, die met ruim tachtig beelden een overzicht gaven van hun werk. Hieronder een kleine impressie van de beelden die tentoongesteld waren. Ik heb lang niet alle kunstwerken gezien/gevonden en ook niet alles gefotografeerd. Hieronder vindt u een impressie van een paar van de kunstwerken.

 

P.S. Ik heb niet van alle kunstobjecten opgeschreven wie de maker is. Via internet heb ik geprobeerd de makers te achterhalen. Mocht uw object op een van de foto’s staan en er staat geen juiste naam van de maker bij vermeld, kunt u mij dit via het contactformulier elders op deze site laten weten.

Bewaar op Pinterest

In het Groningse Haren vind je de Hortus Botanicus. Het is één van de oudste en grootste botanische tuinen van Nederland. Deze Hortus is bekend om zijn Chinese Tuin en de kunstwerken. Mijn foto's van de kunst staan op mijn website. Kijk je mee? #hortus #hortusbotanicus #hortusharen #haren #groningen #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven