Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Green Island op de Floriade 2022 Expo in Almere

Ik bezocht eind mei en half juni de Floriade Expo 2022 in Almere. In een paar aparte artikelen vertel ik u wat u per district ziet op de Floriade Expo 2022 in Almere. De Floriade is een tuinbouwtentoonstelling die eens in de 10 jaar wordt gehouden. Dit artikel gaat over Green Island. Dit is één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Op Green Island ziet u een tiny church, een groot oog van lappen stof en ‘gekleurde’ flessen bij de Almeerse Wolunie, poppen in bloemen, muurschilderingen, kunst, tiny houses en veel tuinen. Green Island ligt in het Weerwater.

Inhoudsopgave

Plattegrond van de Floriade Expo Almere in 2022

De plattegrond van de Floriade Expo 2022 in Almere

Green Island is het groene deel op de plattegrond.

Banner op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

De nummering van Green Island komt overeen met de nummering in de groene blokjes op de plattegrond.

Green Island

Green Island is samen met Urban District het mooiste deel van de Floriade Expo in Almere. Ook Green Island ligt in het Weerwater. Leuke plekken hier zijn de Almeerse Wolunie, Treeport Zundert en Fruitful City.

 

Tuinbranche Nederland (nr. 13 op de plattegrond)
In de klimaattuin van Tuinbranche Nederland ziet u het ‘klimaat-maatje’. Dit is een positief, vriendelijk, uitnodigend figuurtje dat iedereen helpt met tips, adviezen en inspirerende voorbeelden om zelf bij te dragen aan een biodiverse omgeving. Het klimaatmaatje moet uw bewustzijn dat er echt iets met het klimaat aan de hand is en vooral dat we daar zelf iets aan kunnen doen. Er schijnen een aantal klimaat-maatjes aanwezig te zijn.

Tuinbranche Nederland op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Almeerse Wolunie (nr. 14 op de plattegrond)
‘Shades of Nature’ is een schitterend bedacht paviljoen. U kijkt uw ogen uit, zowel van binnen als aan de buitenkant. Aan de ene kant ziet u het grote oog gemaakte van lappen stof, binnen ziet u veel wekpotten met water en verfstof uit planten met gebreide schaapjes en planten. De wol van deze schaapjes komt van de schapen in het Vroege Vogelbos. Als het licht er in valt is het een mooi kleurenspel dat lijkt op glas-in-lood-ramen. Als je dan weer buiten staat lijkt het net een grote glas-in-lood-raam. De binnenwand is bedekt met vilt gemaakt van de wol van de schapen en veren. Neem plaats op een schapenvacht en geniet van dit prachtige paviljoen.

Almeerse Wolunie op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Treeport Zundert (nr. 15 op de plattegrond)
Een andere geweldige bijdrage is die van Treeport Zundert. Zundert is de geboorteplaats van de bekende schilder Vincent van Gogh. een golvend kunstwerk met plantjes ertussen. De beplanting wordt gecombineerd met een innovatief Zunderts systeem van ondergrondse warmteopslag. Dit is een bijzondere buizenconstructie. Normaal gesproken ziet u die alleen ondergronds. Op de Floriade wordt het bovengronds gecombineerd met beplanting en installaties geïnspireerd door beroemdste werken van Vincent van Gogh.

Treeport Zundert op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Groen Collectief Nederland (nr. 16 op de plattegrond)
De achterkant van de muur is heel mooi met twee mooie street art werken in de vorm van een vlinder en een bij. Hier draait het er om wat groen kan doen in een stedelijke omgeving en u ervaart praktische oplossingen, zoals duurzame en herbruikbare materialen, groene daken en wanden, waterdoorlatende bestrating.

Groen Collectief Nederland op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Koers (nr. 20 op de plattegrond)
CO2-neutrale, zelfherstellende, waterdoorlatend wandelpaden. Zo wilt u het in elke tuin en elke openbare ruimte zien. De paden zijn grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal en volledig recyclebaar. En goed voor de bomen en planten die naast het pad groeien want zij maken gebruik van de regen.

Koers op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

LTO Cultuurgroep Zomerbloemen (nr. 21 op de plattegrond)
Dit is een pluktuin, aangelegd in de vorm van twee grote bloemen. Het is vanaf de grond niet te zien dat het is aangelegd in de vorm van bloemen maar het schijnt dat u het heel goed vanuit de kabelbaan ziet. De pluktuin is gevuld met zomerbloemen van bolgewassen, vaste planten, heesters, siergrassen en zaaigewassen.

LTO Cultuurgroep Zomerbloemen op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Sino-Europe Horticulture Association (nr. 26 op de plattegrond)
De Sino-Europe Horticulture Association neemt u mee door een prachtige en kleurrijke rhododendrontuin.

 

Fruitful City (nr. 27 op de plattegrond)
Dit is het paviljoen van de kerken in Almere. Hier ziet u het Bijbelse toekomstvisioen: een volmaakte stad in een paradijselijke tuin. Eerbied voor de schoonheid van de schepping van God is inspiratie voor een duurzame en groene toekomst. Het is een kleine, ronddraaiende eco kerk met zonnepanelen op het dak. De kerk draait mee met de zon, waardoor het meer zonne-energie produceert en volledig energiezelfstandig is. Heel symbolisch: God is onze zon en als wij naar Hem toe gaan, ontvangen we zijn licht. Een mooie gedachte. In de tuin 12 sculpturen die de vruchten van de Geest uitbeelden, zoals geloof, hoop en liefde, trouw, geduld, vrede en vreugd. In de tuin rondom de Tiny Church zijn drie routes uitgezet: Beeldenroute, spirituele route en duurzaamheidsroute. Een mooie plek om even tot rust te komen. Je kunt binnen een kaarsje aansteken aan de paaskaars.

Fruitful City op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Lageschaar Vaste Planten (nr. 38 op de plattegrond)
Hier doe je inspiratie op voor uw eigen tuin met bijzondere combinatie van inheemse en wilde planten en reguliere soorten. Thuis kunt u uw eigen tuin vol biodiversiteit maken die een lange levensduur heeft.

Lageschaar Vaste Planten op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Cultuurgroep Rozen (nr. 39 op de plattegrond)
De roos is  één van de meest populaire bloemen. Rozen verdienen meer plek in de steden. Hier leert u meer over rozen, hun levensduur, de bloei, klimaatbestendigheid, onderhoudsvriendelijkheid en de bijdrage van rozen aan de biodiversiteit. Thema: Roses for sustainabale green cities, with love. Al wandelend onder klimrozenbogen ontdekt u hier een wereld vol geur en kleur.

Cultuurgroep Rozen op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

TRI-groei in groen en Aeres (nr. 40 op de plattegrond)
TRI Groei in Groen en Aeres werken samen om iedereen die in het groen wil werken op te leiden. TRI zijn de schakel tussen groene scholen, hoveniersbedrijven en leerlingen. TRI zorgt werkadressen om werk- of stage-ervaring op te doen. Aeres Hogeschool Almere leidt studenten op tot toekomstgerichte groene veranderaars.

TRI-groei in groen en Aeres op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Boomkwekerij Ebben & VIC Landscapes (nr. 55 op de plattegrond)
Deze kavel heet The Wonderful World of Water and Trees. U wordt hier verleid om te spelen met water in een waterlandschap. Op de kavel een levende brug (een brug gemaakt van levende bomen), een wikkelhuisje en een zitje aan het water met hangmat. Alle materialen zijn natuurlijk, gerecycled of recyclebaar. 

Boomkwekerij Ebben & VIC Landscapes op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

De Grote Tuinverbouwing / Lodewijks Groene Geluk (nr. 57 op de plattegrond)
Lodewijk Hoekstra is een bekende tv-tuinman. Met zijn televisieprogramma ‘Lodewijks Groene Geluk’ wil hij iedereen inspireren om groener te leven, wonen en consumeren. Hier kunt u een selfie met hem (beter gezegd een levensgrote foto) maken en jouw groene wens delen op social media voor een betere en duurzamere wereld. Hij geeft shows bij de Urban Stage.

De Grote Tuinverbouwing / Lodewijks Groene Geluk op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Garden of Peace (nr. 58 op de plattegrond)
Garden of Peace wil een toekomst bouwen met de ander maar niet ten koste van de ander. U leest hier wijze spreuken van filosofen en andere vooraanstaande personen uit het verleden, kunst en ziet planten uit zes continenten. De gulden snede wordt uitgelegd. Dit is een geometrische vorm die u overal in de natuur, zoals in bloemen, schelpen en ons eigen lichaam, terugziet. De gulden snede de basis van het ontwerp van de Garden of Peace.

Garden of Peace op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

World Village (nr. 59 op de plattegrond)
World Village zijn een paar winkeltjes met spullen uit Sudan, Ecuador, Marokko en Yemen.

World Village op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

EcoDemoHuis (nr. 62 op de plattegrond)
In het EcoDemohuis ontdekt u elke dag tussen 16.00 uur en 17.00 uur meer over ecologisch wonen in een huis dat niet alleen duurzaam en energiezuinig is, maar ook weinig onderhoud vraagt, zoals dat de woning meer energie oplevert dan dat u verbruikt, zonnepanelen op het dak, duurzaam materiaal, hergebruik van de geventileerde lucht en de warmte- koudeopslag en weinig tot geen onderhoud aan het huis.

EcoDemoHuis op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Insectendorp (nr. 73 op de plattegrond)
Deze kavel met de insectenhuisjes staat niet op de kaart. De huisjes zijn kopieën van gebouwen die in Almere staan. De huisjes zijn gemaakt van roodbakkende klei en zijn winterhard.

Insectendorp op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Van den Berk Boomkwekerijen (nr. 74 op de plattegrond)
Op deze kavel staan bomen die meer vertellen over de relatie tussen bomen en water en hoe we de klimaatveranderingen kunnen remmen en een  leefbare stad kunnen verbeter. Bomen bieden de oplossing voor de stijging van de zeespiegel. De uitleg over de relatie tussen bomen en water en de baten van bomen in de stad vindt plaats in een zeecontainer, 3 meter onder NAP.

Van den Berk Boomkwekerijen op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

TU Delft Urban Forestry (nr. 77 op de plattegrond)
Het Urban Climate Arboretum van de TU Delft is een leslokaal, laboratorium en chillplek ineen. Urban Forestry houdt zich bezig met het in kaart brengen van de mogelijkheden om bomen een essentiële rol te laten spelen in de aanpak van grootstedelijke problemen als klimaatadaptatie, ecologie en woningbouw.

TU Delft Urban Forestry op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Tiny Houses (nr. 80 + 97 op de plattegrond)
Tiny Houses zijn helemaal hot op het moment en passen dus goed in het thema van de Floriade Expo 2022. U ervaart hoe u met minder binnenruimte, een kleine eigen tuin en een ruime gezamenlijke tuin een mooie woonplek hebt. Er staan in totaal zeven tiny houses. Hier komen in de toekomst ook daadwerkelijk tiny houses te staan.

Tiny Houses op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Stiltegoed, Bezinning en Beweging (nr. 96 op de plattegrond)
Een kavel dat niet op de plattegrond staat. Deze kavel ligt naast kavel 97 (Tiny Houses). Hier werk je aan je innerlijke gezondheid tijdens de dagelijkse demonstraties en gratis kennismakingen met bijv. Thai Chi, yoga en meditatie.

Stiltegoed, Bezinning en Beweging op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Bamboo Giant
Een kavel dat niet op de plattegrond staat. De kavel heeft ook geen eigen bordje en geen eigen kavelnummer. Het is een plek waar je op bamboostoelen kunt uitrusten in een heus bamboobos. De tuin is tot stand gekomen in samenwerking met BambooGiant.nl. Bamboo Giant is de grootste bamboekwekerij in Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in tuinbamboes. Deze kavel ligt naast de kavel van TU Delf Urban Forestry.

Bamboo Giant op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Restaurants op Green Island

ROOTS Shelter restaurant (nr. 1 op de plattegrond)

ROOTS Shelter restaurant op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Local Foodtrucks met Thais eten bij Chop Chop en Venezolaans eten (nr. 12 op de plattegrond)

Foodtrucks op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Foodtruck Joyride met koffie, thee en iets voor bij de koffie en thee (nr. 13 op de plattegrond)

Foodtruck Joyride op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

De nummering van de restaurants komt overeen met de nummering in de grijze blokjes op de plattegrond.

Theater op Green Island

Forest Art (nr. P5 op de plattegrond)
In het Oerbos gebeuren de laatste tjid vreemde dingen. Er gaat van alles kapot, de dieren hebben weinig te eten en het stinkt er een beetje. De dieren weten het niet zeker, maar ze denken dat er een monster in het bos leeft. Elk dier vertelt over het monster dat ze eigenlijk nooit hebben ontmoet. Het lijkt wel onzichtbaar. Een voorstelling alleen voor kinderen in het oerbos.

Forest Art/Speelwildernis op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

De nummering van de theaters komt overeen met de nummering in de zwarte blokjes op de plattegrond.

Kunstwerken op Green Island

Op Green Island staan verschillende kunstwerken, vooral in het bos aan de rand van het Weerwater.

 

Passage van Bouke Groen (nr. L op de plattegrond)
Een groot wit kunstwerk middenin het oerbos. Het bladerdak is de enige connectie met de natuur. Een groot wit kunstwerk midden in het bos. Als u tegen de schuine muren leunt hoort u geluiden en u voelt de klank in uw lichaam.

Passage van Bouke Groen op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Leven als een monster / Speelwildernis (nr. M op de plattegrond)
In de speelwildernis worden korten scenes gespeeld door acteurs van de natuurspeelplaats Speelwindernis uit Almere. Deze theatervoorstelling voert langs het oerbos. De deelnemende kinderen zijn op zoek naar een monster dat in het oerbos leefde en onderweg worden ze zelf een monster.

Speelwildernis op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Naturespeak van David Guathier (nr. N op de plattegrond)
Het kunstwerk is door algoritme getraind om poëzie te produceren op basis van een selectie van gedichten en filosofische teksten over de natuur. Het kunstwerk presenteert de natuur om over de filosoferen en te praten door de ontmoeting tussen dichters en machinetaal op te voeren.

Naturespeak van David Guathier op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

The Lost Flowers Almanac van Abner Preis (nr. O op de plattegrond)
Een digitaal pop-up-boek kunstwerk waarin u het natuurlijke leven, dat we zijn kwijtgeraakt, maar ook hebben gered. Een kunstwerk op de grond in het bos op Green Island met uitgestorven bloemen en vlinders.

The Lost Flowers Almanac van Abner Preis op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Rabatten van Cathelijne Montens (nr. P op de plattegrond)
Dit is één van de drie hoorspelen waarin de geschiedenis van het Floriade terrein wordt verteld vanuit het landschapsperspectief. Het is een gesprek tussen de beginboom en de rabat, getuigen van de ontstaansgeschiedenis van het gebied. Het was water en toen land en nu weer water. De geschiedenis van het Floriade-terrein wordt verteld vanuit het perspectief van de materialen waaruit het is opgebouwd: zand, zeeklei, hout en beton.

 

Attuning Nows van Audrey Large (nr. Q op de plattegrond)
Dit is een 3D-sculptuur gemaakt met behulp van de computer en daarna in een natuurlijke omgeving is geplaatst.

Het kunstwerk Attuning op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere<br/>Copyright © JTravel.nl

Roots Suburbia in de buurt (nr. R op de plattegrond)
Dit kunstwerk vertelt het verhaal van een inwoners van Almere die zich vestigen in Almere. Het kunstwerk laat de diversiteit van de inwoners van Almere zien. In Almere wonen maar liefst 193 culturen in één stad.

Roots Suburbia in de buurt op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Nomadic Folly van Felipe van Laar (nr. S op de plattegrond)
Nomadic Folly laat de schoonheid zien van nutteloos bouwen. Dit is een oude Engelse traditie van een architectonisch experiment om mee te pronken.

Nomadic Folly van Felipe van Laar op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Tranquility Machine (nr. T op de plattegrond)
Tranquility Machine is een ruimtelijk, sonisch instrument dat bemiddelt tussen de natuurkrachten en de menselijke zintuigen. Het is een meditatieve ruimte waar u een kalmerende mindfulnesservaring beleeft.

Tranquility Machine op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Next Generation
Next Generation bevindt zich op Green Island vlakbij de Garden of Peace. Next Generation bevindt zich op Green Island vlakbij de Garden of Peace. Kunstenares Angela Groeneveld is bij het maken van dit kunstwerk uitgegaan van de Echinacea/Zonnehoed. Het hart is vervangen door doorzichtige plexiglazen bollen waarin u een baby ziet. Deze baby wordt omringd door bloemblaadjes die symbool staan voor de mensen om hem heen. Er moet goed voor onze kinderen gezorgd worden. In welke omgeving worden kinderen (next generation) groot gebracht, hoe worden ze opgevoed.

Next Generation van Angela Groeneveld op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

De nummering van de kunstwerken komt overeen met de nummering in de roze blokjes op deze plattegrond.

Speeltuinen op Green Island

Op Green Island zijn twee speeltuinen:

  • Speeltuin Wortel op Green Island in het gras bij de kunstwerken Attuning Nows en Roots tegenover de Garden of Peace
Speeltuin Wortel op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere
  • Speeltuin Citroen op Green Island bij het Roots Shelter Restaurant en treinstation C

Speeltuin Citroen op Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere

Foto's van Green Island op de Floriade 2022 Expo in Almere

 

Meer lezen

Bewaar op Pinterest

Dit artikel gaat over Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere, één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Dit artikel gaat over Green Island. Dit is één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Op Green Island ziet u een tiny church, een groot oog van lappen stof en 'gekleurde' flessen bij de Almeerse Wolunie, poppen in bloemen, muurschilderingen, kunst, tiny houses en veel tuinen. Green Island ligt in het Weerwater. Meer over het Green Island leest u in dit artikel. #floriade #floriade2022 #floriadeexpo2022 #greenisland #almere #flevoland #tuinbouwtentoonstelling #jtravel #jtravelblog Dit artikel gaat over Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere, één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Dit artikel gaat over Green Island. Dit is één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Op Green Island ziet u een tiny church, een groot oog van lappen stof en 'gekleurde' flessen bij de Almeerse Wolunie, poppen in bloemen, muurschilderingen, kunst, tiny houses en veel tuinen. Green Island ligt in het Weerwater. Meer over het Green Island leest u in dit artikel. #floriade #floriade2022 #floriadeexpo2022 #greenisland #almere #flevoland #tuinbouwtentoonstelling #jtravel #jtravelblog Dit artikel gaat over Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere, één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Dit artikel gaat over Green Island. Dit is één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Op Green Island ziet u een tiny church, een groot oog van lappen stof en 'gekleurde' flessen bij de Almeerse Wolunie, poppen in bloemen, muurschilderingen, kunst, tiny houses en veel tuinen. Green Island ligt in het Weerwater. Meer over het Green Island leest u in dit artikel. #floriade #floriade2022 #floriadeexpo2022 #greenisland #almere #flevoland #tuinbouwtentoonstelling #jtravel #jtravelblog
Dit artikel gaat over Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere, één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Dit artikel gaat over Green Island. Dit is één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Op Green Island ziet u een tiny church, een groot oog van lappen stof en 'gekleurde' flessen bij de Almeerse Wolunie, poppen in bloemen, muurschilderingen, kunst, tiny houses en veel tuinen. Green Island ligt in het Weerwater. Meer over het Green Island leest u in dit artikel. #floriade #floriade2022 #floriadeexpo2022 #greenisland #almere #flevoland #tuinbouwtentoonstelling #jtravel #jtravelblog Dit artikel gaat over Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere, één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Dit artikel gaat over Green Island. Dit is één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Op Green Island ziet u een tiny church, een groot oog van lappen stof en 'gekleurde' flessen bij de Almeerse Wolunie, poppen in bloemen, muurschilderingen, kunst, tiny houses en veel tuinen. Green Island ligt in het Weerwater. Meer over het Green Island leest u in dit artikel. #floriade #floriade2022 #floriadeexpo2022 #greenisland #almere #flevoland #tuinbouwtentoonstelling #jtravel #jtravelblog Dit artikel gaat over Green Island op de Floriade Expo 2022 in Almere, één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Dit artikel gaat over Green Island. Dit is één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Op Green Island ziet u een tiny church, een groot oog van lappen stof en 'gekleurde' flessen bij de Almeerse Wolunie, poppen in bloemen, muurschilderingen, kunst, tiny houses en veel tuinen. Green Island ligt in het Weerwater. Meer over het Green Island leest u in dit artikel. #floriade #floriade2022 #floriadeexpo2022 #greenisland #almere #flevoland #tuinbouwtentoonstelling #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven