Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 18 maart 2020

In een bizarre tijd, midden in de coronacrisis, maak ik mijn tweede wandeling van 2020 in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Het is 18 maart 2020. Wij, in Nederland, mogen nog naar buiten om een wandeling te maken of om te fietsen, in tegenstelling tot veel inwoners van andere landen in Europa. Het is tijd voor een frisse neus voor ook Nederland in een zgn. lockdown gaat, dat zie ik er nl. nog wel van komen.

Vanuit ingang Panneland heb ik de route naar de plek waar ik altijd vossen gespot heb, gelopen. Maar geen vos te zien. Onderweg is niets te beleven, ik heb slechts 17 herten gezien en vogeltjes horen fluiten. Ondanks dat Nederland zich midden in de corona pandemie bevindt, is het aan het begin van mijn wandeling redelijk druk met wandelaars in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Bij de Duizendmeterweg wordt het een stuk rustiger en zie ik hele stukken geen mens lopen. Ik houd me strikt aan de richtlijnen en houdt de 1,5 meter afstand.

Hieronder vindt u een impressie van de door mij gemaakte foto’s tijdens deze wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen op 18 maart 2020.

Ook de afgelopen jaren heb ik veel wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen gemaakt. 

Bewaar op Pinterest

Ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag slechts een paar damherten. Het was dit keer ontzettend rustig. Geen vos gezien en slechts 17 damherten. Mijn foto's zie je hier. Kijk je mee? #awd #damhert #wandelen #hiken #natuur #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Author picture

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven