Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 8 mei 2018

Hieronder vindt u een impressie van de door mij gemaakte foto’s tijdens mijn wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen op 8 mei 2018. Sinds het voorjaar van 2015 heb ik veel in dit gebied gewandeld. 

Ik ben deze keer weer vanaf de ingang Panneland het gebied ingelopen. Het was warm op deze dag in mei. Dat is denk ik ook de reden dat ik niet zoveel dieren gezien heb. Natuurlijk heb ik damherten gezien en daarnaast een zandhagedis, een libelle en een paar watervogels, zoals de knobbelzwaan, meerkoet, fuut, kuifeend en grauwe gans. Ook heb ik zangvogels genoeg gezien, maar fotograferen van deze vogels is niet gelukt. De damherten waren loom van de warmte. Bij de gebruikelijke plek voor de vossen, heb ik nu slechts één vos gezien en een tweede stak de weg over. Deze heb ik slechts in een flits gezien, helaas heb ik hier geen foto(‘s) van kunnen maken. De vos die ik gezien heb, is Bobby. Vanwege het zogen van jongen ziet ze (vind ik) er slecht uit, heel mager en een lelijke vacht. Ze was heel erg op zoek naar voedsel voor haarzelf en haar jongen.

Bewaar op Pinterest

In mei 2018 maakte ik opnieuw een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik liep vanaf de ingang Panneland en ging opnieuw op zoek naar vossen en damherten. Ik heb deze dag verschillende vossen en damherten gespot en genoot van de schitterende natuur. Kijk je mee wat ik allemaal zag? #awd #amsterdamsewaterleidingduinen #vos #vossen #damherten #wandelen #hiken #natuur #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven