JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

Haarlem is een stad waar ik al heel vaak geweest ben, om te winkelen en te werken, maar behalve in het verleden een bezoek aan de St. Bavo Kerk in het centrum, heb ik nooit verdiept in de vele bezienswaardigheden, die deze hoofdstad van de provincie Noord-Holland aan het Spaarne te bieden heeft.

Verspreid over meerdere bezoeken aan deze schitterende stad heb ik de vele bezienswaardigheden die Haarlem te bieden heeft, bezocht. In mei 2017 heb ik de St. Bavo Kerk, het Frans Hals Museum en 8 van de 22 hofjes bezocht. In augustus 2017 heb ik een hofjes wandeling gemaakt. Ook heb ik toen opnieuw de St. Bavo Kerk bezocht, dit in het kader van de tentoonstelling Waterbazen. De beschrijvingen van deze wandelingen zijn te vinden onder het kopje wandelingen.

In het najaar van 2018 heb ik twee bezoeken aan Haarlem gebracht. Tijdens mijn eerste bezoek heb ik Station Haarlem en het Kenaupark en ik heb een ontzettend leuk nieuw restaurant in de stad ontdekt, DeDAKKAS. Tijdens mijn tweede bezoek bezocht ik het Corrie ten Boomhuis en Museum Haarlem.

In 2019 heb ik tot nu toe 2x een bezoek gebracht aan Haarlem: in februari aan het Frans Hals Museum in het kader van de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen en in mei heb ik een toren en gewelventocht door de Koepelkathedraal aan de Leidsevaart gemaakt en deze kathedraal bekeken. Dit in het kader van 'Klim naar het licht'.


Veel plezier met het lezen van de informatie, de bezienswaardigheden van Haarlem en het bekijken van de foto's. De foto's kunt u zien vanaf het artikel foto's Haarlem.

Haarlem

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In Haarlem is genoeg te beleven. Ik bezocht er verschillende musea en andere bezienswaardigheden. Mijn belevenissen tijdens mijn vele bezoeken aan deze Nederlandse stad aan het Spaarne lees je hier. Lees je mee? #haarlem #museum #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment