Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Plaatsen in Vietnam

Tijdens mijn reis door Vietnam, in september 2013, heb ik verschillende plaatsen bezocht. Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende plaatsen en bezienswaardigheden die ik heb bezocht.

U kunt op één van de onderstaande foto’s klikken om de beschrijving te lezen.

Hanoi

Ho Chi Minh Mausoleum

Presidentieel Paleis

Huis van Oom Ho

Eénzuilige Pagode

Tempel van de Literatuur

Maison Centrale

The Huc Brug

Waterpoppenshow

Halong Bay

Tam Coc

Phong Nha Grotten

Vinh Moc

DMZ lijn

Hué

Thien Mu Pagode

Verboden Stad/Citadel

Mausoleum van Hué

Hoi An

Japanse Brug

My Son

My Lai

Nha Trang

Po Nagar Torens

Long Son Pagode

Mui Ne

Phan Thiet

Ho Chi Minh City

War Remnants Museum

Notre Dame Kathedraal

Postkantoor

Chinatown

Cu Chi tunnels

Cao Dai Tempel

Mekong Delta

Can Tho

Meer lezen over reizen naar Vietnam

Wilt u nog meer voorpret of u nog meer verdiepen in Vietnam? Dan kan ik u onderstaande reisgidsen aanraden:

Bewaar op Pinterest

In 2013 maakte ik een 21 daagse rondreis door Vietnam. Hier lees je de informatie over plaatsen en bezienswaardigheden in Vietnam die ik heb bezocht. Lees je mee? #vietnam #bezienswaardigheden #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven