Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Plaatsen in Zuid-Afrika

Tijdens mijn 23-daagse groepsrondreis met Fox Vakanties naar Zuid-Afrika in oktober 2012, heb ik verschillende plaatsen en nationale parken bezocht. Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende plaatsen, nationale parken en bezienswaardigheden die ik heb bezocht.

U kunt op één van onderstaande foto’s klikken om de beschrijving te lezen.

Pretoria

Union Buildings

Voortrekkermonument

Soweto

Panoramaroute

Pilgrim's Rest

God's Window

Bourke's Luck Potholes

Drie Rondavels

Blyde Rivier Canyon

Tshukudu Game Reserve

Kruger National Park

Swaziland

Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve

St. Lucia

iSimangaliso Wetland Park

Vallei van 1.000 Heuvels

Drakensbergen

Sani Pass

Lesotho

Addo Elephant National Park

Tsitsikamma National Park

Knysna

Featherbed Nature Reserve

Cango Wildlife Ranch

Hermanus

Kaapstad

Kasteel de Goede Hoop

Company’s Garden

Bo Kaap

Victoria & Alfred Waterfront

Robbeneiland

Tafelberg

Kaapse Schiereiland

Duikereiland

Kaap De Goede Hoop

Capepoint

Boulders Beach

Stellenbosch

Taalmonument - Paarl

Meer lezen over reizen naar Zuid-Afrika

Wilt u nog meer voorpret of u nog meer verdiepen in Zuid-Afrika? Dan kan ik u onderstaande reisgidsen aanraden:

Bewaar op Pinterest

In 2012 maakte ik een 23 daagse rondreis door Zuid-Afrika. Hier lees je de informatie over plaatsen en bezienswaardigheden in Zuid-Afrika die ik heb bezocht. Lees je mee? #zuidafrika #bezienswaardigheden #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven