Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Plaatsen in Zuid-Afrika & Namibië

Tijdens mijn reis door Zuid-Afrika en Namibië, in oktober 2014, heb ik verschillende plaatsen en nationale parken bezocht. Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende plaatsen, nationale parken en bezienswaardigheden die ik heb bezocht.

Klik op één van de onderstaande foto’s om de beschrijving van de plaatsen, nationale parken en bezienswaardigheden van te lezen.

Inhoudsopgave

Bezochte plaatsen in Zuid-Afrika

Kaapstad

Greenmarket Square

Company's Garden

Victoria & Alfred Waterfront

Nobel Square

Two Oceans Aquarium

Signal Hill

Kaapse Schiereiland

Duikereiland

Capepoint

Kaap de Goede Hoop

Boulders Beach

Stellenbosch

Taalmonument bij Paarl

Mooiberge

Vogeleiland

Augrabies Falls

Bezochte plaatsen in Namibië

Fish River Canyon

Kokerbomenwoud & Giant's Playground

Sossusvlei, Deadvlei en Dune 45

Sesriem Canyon

Solitaire

Swakopmund

Walvis Bay

Maanlandschap & Welwitschia

Cape Cross

Rotstekeningen van de San

Petrified Forest

Himba’s

Etosha National Park

Waterberg Plateau National Park

Windhoek

Meer lezen over reizen naar Zuid-Afrika & Namibië

Wilt u nog meer voorpret of u nog meer verdiepen in Zuid-Afrika & Namibië? Dan kan ik u onderstaande reisgidsen aanraden:

Bewaar op Pinterest

In 2014 maakte ik een 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika & Namibë. Hier lees je de informatie over plaatsen en bezienswaardigheden in Zuid-Afrika en Namibië die ik heb bezocht. Lees je mee? #zuidafrika #namibie #bezienswaardigheden #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Author picture

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven