Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Foto’s van Texel

Hieronder vindt u een impressie van de door mij gemaakte foto’s op Waddeneiland Texel.

De foto’s staan per bezochte plaats gegroepeerd. U kunt via de link een specifieke plaats aanklikken. Daarnaast is er een aparte pagina voor de hotelfoto’s en er is een aparte pagina voor foto’s die onderweg zijn gemaakt, maar niet in een van onderstaande plaatsen in te delen zijn. Als u op de link(s) in het betreffende artikel foto’s klikt, krijgt u een omschrijving van de betreffende plaats / bezienswaardigheid en ook is er een link die u kunt aanklikken naar de dag dat ik deze plaats / bezienswaardigheid heb bezocht, zodat u kunt lezen wat mijn belevenissen op deze dag zijn geweest.

Klik op één van de onderstaande plaatsen om de bijbehorende foto’s te zien.

De Koog

Den Burg

De Slufter

De Cocksdorp

Den Hoorn

De Waal

Oudeschild

Oosterend

Hotel De Cooghen – De Koog

Onderweg

Meer lezen over Texel

Wilt u nog meer voorpret of u nog meer verdiepen in Texel? Dan kan ik u onderstaande reisgidsen aanraden:

Bewaar op Pinterest

In 2016 verbleef ik 6 dagen op het Nederlandse Waddeneiland Texel. Hier zie je per plaats de foto's die ik op Texel maakte. Kijk je mee? #texel #nederland #musea #bezienswaardigheden #fotos #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Author picture

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven