Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foto’s van het thema op de Keukenhof 2018 : Romantiek in Bloemen

Het thema in op de Keukenhof 2018 is Romantiek in Bloemen. Bloemen en romantiek horen bij elkaar. Het historische park is midden in de tijd van de Romantiek (in 1857) ontworpen.

Het thema vindt u overal terug, zoals, in het bloemenmozaïek, in de romantische tulpentuin, bij de Kissing Gateway (kusgang), bij het levensgroot kussend paartje in Delfts blauw, waarmee u een ‘kusfoto’ kunt maken, de Holiday Romance tuin of in de Cupidotuin. Zeg het met bloemen … Het thema Romantiek in Bloemen vindt u ook terug tijdens de bloemenshows, zo zal de rozenshow groter zijn dan ooit, want de rode roos is het symbool van de ware liefde. Het tulpenmozaïek van 2018 is een hart waarin 50.000 bollen zijn geplant.

Hieronder vindt u een impressie van de door mij op 2 mei 2018 gemaakte foto’s van het thema van 2018: Romantiek in Bloemen.

Bewaar op Pinterest

In 2018 bezocht ik opnieuw de Keukenhof in Lisse. Hier zie de mijn foto's van het thema van 2018: Romantiek in bloemen. Kijk je mee? #keukenhof #bloemententoonstelling #lisse #fotos #romantiekinbloemen #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven