Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foto’s van het Kunstfort bij Vijfhuizen

Hieronder ziet u een selectie van mijn foto’s die ik tijdens mijn bezoeken aan het Kunstfort in Vijfhuizen maakte.

In 2020 staat Ne­der­land stil bij het feit dat we al 75 in vrij­heid leven. Deze vrij­heid krijgt in 2020 vorm in her­den­kingen en vie­ringen door het hele land. In de ge­meente Haar­lem­mer­meer zijn er tij­dens de Tweede We­reld­oorlog tien­tallen Joden af­ge­voerd en ver­moord in con­cen­tra­tie­kampen. Ter na­ge­dach­tenis aan hen wordt bij het Kunstfort in Vijfhuizen het mo­nu­ment Levenslicht van Daan Roo­se­gaarde/Studio Roosegaarde ge­plaatst, een ini­ti­a­tief van het 4 en 5 mei co­mité. Het mo­nu­ment was te be­zich­tigen van vrijdag 24 ja­nuari tot zondag 2 fe­bruari 2020. Toen ik bij het monument was, was het monument nog niet verlicht. Ik heb er ook niet opgewacht, want het begon te regenen.

Bewaar op Pinterest

Het Kunstfort in Vijfhuizen (Haarlemmermeer) maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam en daardoor staat het Kunstfort op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Mijn foto's die ik tijdens mijn bezoeken aan het fort maakte, zie je hier. Kijk je mee? #kunstfort #vijfhuizen #unesco #fort #stellingvanamsterdam #fotos #jtravel #jtravelblog Het Kunstfort in Vijfhuizen (Haarlemmermeer) maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam en daardoor staat het Kunstfort op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Mijn foto's die ik tijdens mijn bezoeken aan het fort maakte, zie je hier. Kijk je mee? #kunstfort #vijfhuizen #unesco #fort #stellingvanamsterdam #fotos #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven