Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foto’s van de kunst op de Keukenhof 2018

De Keukenhof leent zich uitstekend voor beeldhouwwerken en andere kunstobjecten. Deze kunstwerken geven de Keukenhof een extra dimensie. Kunstenaars krijgen elk jaar de gelegenheid om kunstobjecten in de Keukenhof te laten zien. De combinatie van het park en de beeldende kunst zijn verrassend.

Hieronder vindt u een impressie van de door mij op 2 mei 2018 gemaakte foto’s van de aanwezige kunst in de Keukenhof van 2018.

P.S. Ik heb niet van alle kunstobjecten opgeschreven wie de maker is en wat het precies inhoudt. Mocht uw object op één van de foto’s staan en er staat geen juiste naam van de maker of inhoud bij vermeld, kunt u mij dit via het contactformulier elders op deze website laten weten.

Bewaar op Pinterest

In 2018 bezocht ik opnieuw de Keukenhof in Lisse. Hier zie de mijn foto's van de toen aanwezige kunst tijdens de bloemententoonstelling. Kijk je mee? #keukenhof #bloemententoonstelling #lisse #fotos #kunst #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven