Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 9 april 2017

Hieronder vindt u een impressie van de door mij gemaakte foto’s op 9 april 2017 van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Sinds 2015 heb ik veel in de Amsterdamse Waterleidingduinen gewandeld.

De aanleiding om een andere wandeling te maken dan ik altijd deed, is een blog op internet, dat er vossen te zien zouden zijn in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik heb op internet gezocht waar de vossen te vinden zijn. Dit is ongeveer een uur lopen vanaf de ingangen. Voor mij is ingang Panneland de dichtsbijzijnde ingang. Op deze schitterende zondagmiddag in april ben ik op mijn fiets gestapt en na een fietstocht van iets minder dan een half uur kom ik aan bij de ingang Panneland. Het is druk met zowel fietsen als auto’s. Doordat het gebied zo uitgestrekt is, hebt u in de Amsterdamse Waterleidingduinen geen last van alle bezoekers. Op onderstaande kaart is te zien hoe ik gelopen ben en waar de vossen te spotten zijn, dit is meestal rond de Duizendmeterweg. Ik ben vanuit de ingang Panneland via de Pannelanderweg en de Strandweg gelopen. Ik heb één vos gezien. Daarnaast heb ik verschillende vogels, zoals de vink, fitis en witte kwikstaart, gezien (mocht ik een verkeerde naam aan het vogeltje hebben gegeven, laat het me via het contactformulier weten), evenals een paar van de vele damherten die in dit gebied rondlopen. De damherten zijn meestal al rond de Pannelanderweg en dan de afslag naar de gele en groene route als u voor de ingang Panneland kiest.

Bewaar op Pinterest

Op 9 april 2017 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Vanaf de ingang Panneland en ging op zoek naar vossen. Ik heb deze dag voor het eerst van mijn leven een vos gespot en genoot van de schitterende natuur. Kijk je mee wat ik allemaal zag? #awd #vos #wandelen #hiken #natuur #jtravel #jtravelblog #fotos Op 9 april 2017 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Vanaf de ingang Panneland en ging op zoek naar vossen. Ik heb deze dag voor het eerst van mijn leven een vos gespot en genoot van de schitterende natuur. Kijk je mee wat ik allemaal zag? #awd #vos #wandelen #hiken #natuur #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Author picture

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven