Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 8 oktober 2017

Hieronder vindt u een impressie van de door mij gemaakte foto’s op 8 oktober 2017 in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Vanaf 2015 heb ik vaak een wandeling in dit gebied gemaakt. 

Ik ben deze keer opnieuw vanaf de ingang Panneland het gebied ingelopen. Doel van vandaag waren paddenstoelen en mannetjes damherten, liefst nog de vechtende exemplaren, maar die heb ik helaas vandaag niet gezien. Bij de ingang stond een vrijwilliger die aan de vele bezoekers informatie verstrekte. Ik heb hem gevraagd waar ik het best de mannetjesherten kon zien. Dat was in de buurt van het vliegermonument, aan de blauwe route van de ingang Oase/Oranjekom. Deze route is vanuit Panneland heel makkelijk op te pikken. Als u bij punt 7 van de kaart, een heel klein stukje de Strandweg oploopt, ziet u de blauwe paaltjes al. Deze wijzen u de richting. U moet wel goed links en rechts kijken, want de paddenstoelen en damherten zijn in de velden en bossen te zien. Ik ben via de vogelkijkhut teruggelopen naar de ingang Panneland. Ik heb deze mooie oktoberdag heel veel paddenstoelen en veel damherten gezien.

Vliegermonument

Aan de weg door het Pietjes-Zwarteveld bevindt zich het Vliegermonument. Dit is een monument ter nagedachtenis aan de bemanning van een Engels Halifax vliegtuig dat op 13 april 1945 door Duits luchtafweergeschut werd neergehaald. Het was een transportvliegtuig met wapens, munitie en springstoffen voor het Nederlandse verzet. Alle inzittenden zijn gesneuveld.

Bewaar op Pinterest

Ik zag tijdens deze herfstwandeling in oktober 2017 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heel veel paddenstoelen en damherten. Wil je meer foto's van deze dag zien, kijk dan op mijn website. #awd #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #damherten #paddenstoelen #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Author picture

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven