Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Keilewerf in Rotterdam

Ik neem regelmatig deel aan instawalks/instameets. Deze instameet gaat naar het Rotterdam Makers District.

In dit artikel vertel ik u alles over de Keilewerf.

Inhoudsopgave

De Keilewerf in Rotterdam is in 2014 als initiatief van Stichting Treehouse begonnen. Het begon allemaal in een leegstaande loods van 1.000 m2. Inmiddels zijn hier ruim 80 jonge, creatieve ondernemers gevestigd. Hun bedrijfjes zijn gevestigd in twee gebouwen met een totale oppervlakte van 6.000 m2. De Keilewerf blijf in elk geval tot eind 2019 open.

Ligging

De Keilewerf bevindt zich in het M4H district op de hoek van de Vierhavensstraat en de Keileweg, niet ver van het Marconiplein in Rotterdam.

Keilewerf

In de gebouwen hebben staalslagers, kunstenaars, architecten, meubelmakers en muzikanten, filmmakers, surfboardontwerpers, foodtruckbouwers en stoffeerders hun eigen werkplaats, atelier of studio gebouwd. Zij werken hier als collectief of individueel aan projecten.

U kunt ook zelf de handen uit de mouwen steken. Er zijn hier meerdere flexibele werkplekken en werkbanken te huur. U kunt samen met anderen gebruik maken van de zagerij en er is een bouwmarkt voor tweedehands materiaal. Dit is te vinden bij Buurman. Hier worden ook workshops meubel maken gegeven.

Op de Keilewerf worden regelmatig rondleidingen gegeven aan uiteenlopende doelgroepen zoals gemeentes, bedrijven en andere organisaties. Ook worden in deze creatieve omgeving regelmatig workshops gegeven. De deuren staan altijd open, dus als u in de buurt bent kunt u hier een kijkje nemen.

Keilewerf in Rotterdam tijdens de Rotterdam Makers District Instameet / Copyright © JTravel.nl

Praktische informatie

Adres

Keilewerf
Hoek van Vierhavensstraat 56/Keileweg 4
3029 BG Rotterdam
Telefoonnummer: 06 – 24 68 82 35
E-mail: info@keilewerf.nl
Website:
Logo Keilewerf

Bewaar op Pinterest

In de gebouwen aan de Keilewerf hebben veel bedrijfjes hun eigen werkplaats, atelier of studio gebouwd. Je kunt ook zelf de handen uit de mouwen steken. Er zijn hier meerdere flexibele werkplekken en werkbanken te huur. Meer over de Keilewerf lees je op mijn website. Lees je mee? #keilewerf #rotterdammakersdistrict #instameet #rotterdam #jtravelblog #jtravel

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven