Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foto’s van Kasteel Keukenhof in Lisse

Ik woon relatief dicht bij de Bollenstreek. Tijdens mijn fietstochten in deze streek, breng ik ook regelmatig een bezoek aan Kasteel Keukenhof in Lisse. Hier kunt u mooie wandelingen maken, zoals een kabouterwandeling of een museum bezoeken (LAM Lisser Art Museum).

Inhoudsopgave

Op 29 april 2017 en op 17 april 2018 heb ik een bezoek gebracht aan de tuinen van Kasteel Keukenhof in Lisse. Helaas was het kasteel beide keren gesloten. Ik heb beide dagen een fietstocht langs de bollenvelden rond De Zilk gemaakt en kwam vervolgens langs Kasteel Keukenhof. Voor de foto’s van de bollenvelden die ik deze dagen gemaakt heb, zie foto’s 29 april 2017 en foto’s 17 april 2018. Voor informatie over het kasteel verwijs ik u door het artikel Kasteel Keukenhof.

In augustus 2019 heb ik opnieuw een bezoek gebracht aan het Landgoed rond Kasteel Keukenhof. Doel dit keer was het LAM (Lisser Art Museum) op het terrein van het landgoed. Op het landgoed werd op dat moment ook de Holland Dahlia Event gehouden. Ook daar heb ik een kijkje genomen en kleurrijke foto’s genomen. Deze zijn nu toegevoegd aan dit artikel.

Precies een jaar later heb ik opnieuw een bezoek gebracht aan het de tuinen rondom Kasteel Keukenhof. Dit keer om de mooie bloeiende dahlia’s te fotograferen en de kabouterwandeling die begint achter de Hofboerderij nog een keer te lopen. Deze kabouterwandeling heb ik in het voorjaar van 2020 ook al een keer gemaakt. De foto’s van de bloeiende dahlia’s zijn nu toegevoegd aan dit artikel.

2017

 

2018

 

2019

 

2020

 

Bewaar op Pinterest

Op Landgoed Keukenhof ligt Kasteel Keukenhof omgeven door prachtige tuinen en een mooi park waar u heerlijk kunt wandelen. Ik ben er verschillende keren geweest en heb mooie foto's gemaakt, kijkt u mee? #kasteelkeukenhof #lisse #wandelen #kasteel #bollenstreek #fotos #jtravel #jtravelblog Op Landgoed Keukenhof ligt Kasteel Keukenhof omgeven door prachtige tuinen en een mooi park waar u heerlijk kunt wandelen. Ik ben er verschillende keren geweest en heb mooie foto's gemaakt, kijkt u mee? #kasteelkeukenhof #lisse #wandelen #kasteel #bollenstreek #fotos #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Inleiding Texel 2016
Europa

Texel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven