Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 19 januari 2020

Mijn eerste wandeling van 2020 in de Amsterdamse Waterleidingduinen maak ik op 19 januari. Ik wil de vossen weer eens zien. Vanuit ingang Panneland heb ik de route naar de plek waar ik altijd vossen gespot heb, gelopen. Maar geen vos te zien. Ik ben doorgelopen naar het strand en heb daar even rondgekeken maar het is koud.

Op de terugreis naar de uitgang, loop ik met iemand samen en van hem hoor ik dat er al een tijdje amper vossen gespot zijn op de plek waar ze meestal zitten. Al wandelend langs het water komt er ineens een groot damhert met een groot gewei op ons aflopen. Hij komt zo dichtbij dat hij aan te raken is. Fotograferen gaat iets moeilijker omdat hij wel heel dichtbij komt en ik mijn grote lens op de camera bevestigd heb. Als ik achteruit loop om het damhert beter in beeld te krijgen, doet hij weer een stap naar voren. Uiteindelijk is het wel gelukt om een aantal mooie foto’s te maken. Maar het is natuurlijk niet oké dat je een damhert aan kunt raken. Net als de vossen, die ook bijna aan te raken zijn, moeten ze in het wild opgroeien en natuurlijk gedrag vertonen. Want dit is geen natuurlijk gedrag. Ook op de terugreis geen vos gezien. Tot ik op een kilometer bij de uitgang een groepje mensen zie staan en ja, ik heb een vos gezien. Het groepje mensen zit bij een vos, die heel rustig op de grond ligt. Even later gaat hij aan de wandel en gaat hij lekker in de struiken zitten, weg van de mensen die hem achterna zitten om de beste foto’s te maken. Maar ik hem een vos gespot en kunnen fotograferen.

Hieronder vindt u een impressie van de door mij gemaakte foto’s tijdens deze wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen op 19 januari 2020.

Ook de afgelopen jaren heb ik veel wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen gemaakt. 

Bewaar op Pinterest

Ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en spotte o.a. damherten en een vos. Kijk je mee wat ik allemaal zag? #awd #vos #damhert #wandelen #hiken #natuur #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Author picture

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven