JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

 

Ik zal me bij deze even voorstellen: Mijn naam is Jaquelien en het gezicht achter JTravel.nl en JTravelBlog.nl. Sinds begin van de negentiger jaren woon ik in het westen van Nederland, onder de rook van de luchthaven Schiphol en de stad Amsterdam. Ik ben geen Randstadjer, maar een noordeling, die vanwege eerst een studie toerisme en later voor het werk uit het Grunningerland weggetrokken is en uiteindelijk in de Randstad terechtgekomen is.

Jarenlang heb ik in de reiswereld en op de financiële administratie gemaakt. Sinds een paar jaar ben ik vanwege ziekte (chronisch vermoeidssyndroom) niet meer aan het werk. Reizen is een passie van me. Deze passie heb ik jarenlang met mijn werk gecombineerd. Helaas zit het reizen er door mijn ziekte even niet in. Ik beperk me op het moment tot uitstapjes in Nederland. Maar ik hoop zo snel mogelijk weer (verre) reizen te kunnen maken. Er staan nog zo veel bestemmingen op mijn verlanglijstje.

Ik heb naast de website nog een blog website, JTravelBlog, waar ik naast reisverhalen ook persoonlijke verhalen schrijf. Neem ook gerust een kijkje op deze website.

Naast reizen heb ik nog meer hobby’s, zoals fotografie, de websites, lezen en reisverslagen van mijn gemaakte reizen maken.

Ik wens u veel plezier met de artikelen op deze website.

Het gezicht achter JTravel.nl en JTravelBlog.nl

 

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.