JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

 

Hieronder vindt u een aantal links naar websites met informatie over reizen waar ik tijdens het bouwen van deze website en als voorbereiding op mijn reizen veel aan heb gehad.

Veel van deze links zijn zgn. affiliate links. Affiliate links zijn links waarbij ik een klein percentage of een vast bedrag verdien als u via deze link iets boekt of koopt. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken. De kosten voor een hotelovernachting, vlucht, autohuur, (reis)boek, reisartikel, een museumticket of huisje zijn niet hoger dan als u rechtstreeks bij de betreffende aanbieder een bestelling plaatst of een vlucht/hotel/huisje boekt.

Ik waardeer het enorm als u een vlucht, hotel, auto, huisje of (reis)boek via deze links boekt/bestelt. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden een win-win situatie dus: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankopen.

Wanneer ik een affiliate link in een artikel plaats, vermeld ik dit onderaan het artikel. Ik plaats alleen affiliatelinks naar producten waar ik zelf achter sta. Ik verwijder alle reclame en ongepaste uitingen zonder bericht van deze website.

 

 

Mijn (blog)website

JTravelBlog.nl

JTravelBlog, mijn persoonlijke blog met persoonlijke verhalen, (reis)ideeën en tips

 

Affiliate links

Boek hier uw vlucht via Skyscanner Met het boeken van uw vlucht(en) via Skyscanner steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw vlucht via Momondo Met het boeken van uw reis via Momondo steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.

Boek uw hotelovernachting bij Booking.com

Met het boeken van uw hotelovernachting(en) via Booking.com steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw hotelovernachting bij Airbnb Met het boeken van uw hotelovernachting(en) via Airbnb.nl steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden. U krijgt € 25,-- korting op uw eerste boeking bij Airbnb.nl als u via deze link boekt.
Boek hier uw overnachting(en) bij Natuurhuisje.nl Met het boeken van uw overnachting(en) via Natuurhuisje.nl steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw overnachting(en) bij Landal Met het boeken van uw overnachting(en) via Landal steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw overnachting(en) bij Roompot Met het boeken van uw overnachting(en) via Roompot steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw overnachting(en) via Topparken Met het boeken van uw overnachting(en) via Topparken steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw overnachting(en) via Musjroom Met het boeken van uw overnachting(en) via Musjroom steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw overnachting(en) via Droomparken Met het boeken van uw overnachting(en) via Droomparken steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw overnachting(en) via Belvilla Met het boeken van uw overnachting(en) via Belvilla steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw hotelovernachting bij Fletcher Hotels Met het boeken van uw hotelovernachting(en) via Fletcher Hotels steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw hotelovernachting via Voordeeluitjes Met het boeken van uw hotelovernachting(en) via Voordeeluitjes steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw overnachting(en) bij Eliza was here Met het boeken van uw overnachting(en) via Eliza was here steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw overnachting(en) op Texel Met het boeken van uw overnachting(en) op Texel steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Met het boeken van uw hotelovernachting(en) via Hotelkamerveiling.nl steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden. Met het boeken van uw hotelovernachting(en) via Hotelkamerveiling.nl steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw autohuur via Sunnycars Met het boeken van uw autohuur via Sunny Cars steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw fietstour via BajaBikes

Met het boeken van een fietstour bij BajaBikes steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.

Bestel hier uw artikelen via Bol.com

Met het bestellen van bijv. reisgidsen of een ander product bij Bol.com steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.

Bestel hier uw reisgids via The Media Bay

Met het kopen van een reisgids van The Media Bay steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek tours, activiteiten en attracties via GetYourGuide Met het boeken van een entreeticket voor een museum of een georganiseerde tour in vele steden ter wereld steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier een attractie of een museum via Tiqets.com Met het boeken van een entreeticket voor een museum of attractie in vele steden ter wereld steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Check uw rechten via EUClaim Check uw rechten via EUClaim. U steunt mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Boek hier uw taxi via SneleenTaxi Met het boeken van een taxi van Sneleentaxi die u vanuit heel Nederland van en naar Schiphol brengt en haalt, steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.

 

 

Reisorganisaties / reisbureau's

Boek hier uw vakanties via De Jong Intra Vakanties De Jong Intra Vakanties
Boek hier uw reis via Fox Verre Reizen Fox Verre Reizen = ANWB Reizen
Reisorganisatie NRV Holiday NRV Holiday
Boek hier uw reis via Corendon Corendon
Boek hier uw reis via TUI TUI
Boek hier uw reis via OAD OAD
Boek hier uw reis via Djoser Djoser
Boek hier uw reis via Reisbureau Pelikaan Reizen Reisbureau Pelikaan Reizen
Boek uw reis via reisbureau Traveltroef, nu Travelstore Reisbureau Traveltroef, nu Travel Store
Boek hier uw reis via Traveldeal Traveldeal

 

 

Algemene links

Alle aangesloten musea vindt u op de website van Museumkaart Museumkaart
Informatie over vaccinaties op Vaccinatiesopreis.nl Vaccinaties op reis
Ga naar de website van Wisselkoers.nl Wisselkoers

 

 

Meer artikelen op JTravel.nl met links naar belangrijke websites

 

 

Mocht er een link niet werken, laat het me weten via onderstaand formulier of via het contactformulier elders op deze website.

 

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer.

 


Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

 

Deel dit artikel