Header algemeen / Copyright © JTravel.nl

 

 

Links

 

Hieronder vindt u een aantal links naar sites met informatie over reizen waar ik tijdens het bouwen van deze site en als voorbereiding op mijn reizen veel aan heb gehad. Daarnaast vindt u ook links van andere reiswebsites van anderen die (verre) reizen hebben gemaakt.

 

Mijn andere (blog)website

JTravelBlog.nl

JTravelBlog, een persoonlijke blog met (reis)ideeën en foto's

 

Affiliate

Boek hier uw vlucht en u steunt mij om deze website in de lucht te houden. Met het boeken van uw vlucht(en) via Skyscanner steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.

Boek uw hotelovernachting bij Booking.com

Met het boeken van uw hotelovernachting(en) via Booking.com steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Airbnb Met het boeken van uw hotelovernachting(en) via Airbnb.nl steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden. U krijgt € 25,-- korting op uw eerste boeking bij Airbnb.nl als u via deze link boekt.
Met het boeken van uw hotelovernachting(en) via Hotelkamerveiling.nl steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden. Met het boeken van uw hotelovernachting(en) via Hotelkamerveiling.nl steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Met het boeken van uw autohuur via Sunnycars steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden. Met het boeken van uw autohuur via Sunnycars steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Met het boeken van uw fietstour via BajaBikes steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.

Met het boeken van een fietstour bij BajaBikes steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.

Miljoenen artikelen

Met het bestellen van bijv. reisgidsen of een ander product bij Bol.com steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.

Met het kopen van een reisgids van The Media Bay steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
Get Your Guide Met het boeken van een ticket voor een museum of een georganiseerde tour in vele steden ter wereld steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.
SneleenTaxi Met het boeken van een taxi van Sneleentaxi die u vanuit heel Nederland van en naar Schiphol brengt en haalt, steunt u mij en helpt u mij deze website in de lucht te houden.

 

 

* Meer over affiliate leest u in het artikel Disclaimer.

 

Reisorganisaties

De Jong Intra De Jong Intra Vakanties
Reisbureau Pelikaan Reizen Reisbureau Pelikaan Reizen
Fox Vakanties Fox Vakanties
NRV Holiday NRV Holiday
Reisbureau Traveltroef Reisbureau Traveltroef

 

 

Algemeen

Museumkaart Museumkaart
Vaccinaties op reis logo Vaccinaties op reis
De Reisdokter De Reisdokter
Wisselkoers Wisselkoers

 

 

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

 

Deel dit artikel: