JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

De informatie op deze website heb ik naar mijn beste eer en geweten verstrekt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Mocht u ondanks alle zorg informatie op mijn website lezen, dat volgens u niet juist is of voor u kwetsend blijkt te zijn, zou ik zeer op prijs stellen dat u mij hierover een e-mail stuurt. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. Ik zal de informatie na controle zo spoedig mogelijk aanpassen. Ik schrijf over landen en plaatsen waar ik zelf ben geweest. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle inhoud heb ik zelfgeschreven.

De inhoud van de artikelen wordt zo actueel mogelijk gehouden. Ik heb alle informatie in de artikelen op moment van schrijven zorgvuldig nageplozen en lees geregeld de teksten na om ze op juistheid te checken. Toch kan het voorkomen dat informatie verouderd is. Mocht u ondanks alle zorg informatie vinden op mijn website, dat volgens u niet juist is, zou ik het zeer op prijs stellen dat u mij hierover een e-mail stuurt. U kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken. Ik zal de informatie na controle zo spoedig mogelijk aanpassen. JTravel is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade door wijzigingen van de gegeven informatie op deze website.

 

Foto's

Het kopieerrecht © JTravel berust op alle foto's, teksten en overige media die ik heb gebruikt op deze website. De foto's en teksten mogen niet zonder schriftelijke toestemming vooraf worden overgenomen, worden gereproduceerd of worden bewerkt in wat voor vorm dan ook.

Wilt u gebruik maken van foto's of teksten van mijn website, kunt u vooraf contact met mij opnemen via het contactformulier of mij een e-mail sturen.

 

Links

Op deze website vindt u verschillende links naar websites van derden. Ik ben niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor het privacybeleid en de inhoud van deze door mij gelinkte websites.

Affiliate links zijn links waarbij ik een klein percentage of een vast bedrag verdien als u via deze link iets boekt of koopt. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken. De kosten voor een hotelovernachting, vlucht, autohuur, (reis)boek, reisartikel, een museumticket of huisje zijn niet hoger dan als u rechtstreeks bij de betreffende aanbieder een bestelling plaatst of een vlucht/hotel/huisje boekt.

Ik waardeer het enorm als u een vlucht, hotel, auto, pakketreis, huisje of (reis)boek via deze links boekt/bestelt. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden een win-win situatie dus: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankopen.

Wanneer ik een affiliate link in een artikel plaats, vermeld ik dit onderaan het artikel. Ik plaats alleen affiliatelinks naar producten waar ik zelf achter sta. Ik verwijder alle reclame en ongepaste uitingen zonder bericht van deze website.

 

Samenwerken

Samenwerken kan op vele manieren, zoals het maken van een persreis.

Ik vind het leuk om (nieuwe) plaatsen op onze planeet te ontdekken en te verkennen en hierover te schrijven. Tijdens de reis besteed ik uitgebreid aandacht aan de bestemming en/of organisatie met behulp van mijn sociale mediakanalen. Ook schrijf ik een uitgebreid artikel over mijn ervaringen en in dit artikel zal ik mijn eerlijke mening over de bestemming/organisatie geven. Het artikel / de artikelen worden aangevuld met de door mij gemaakte foto’s.

Soms plaats ik een artikel dat is ontstaan is in samenwerking met bijvoorbeeld een accommodatie of een gebied/stad/land.

Op mijn andere websites kunt u ook reviews vinden naar bijv. reisboeken en andere (reis)gerelateerde producten. Voor bijv. fotoproducten is deze website, in mijn ogen, niet de juiste website. Dat is één van de redenen dat ik mijn blog ben gestart. Daar kunt u bijv. reviews lezen over boeken en fotoproducten.

JTravel geeft een eerlijke mening. Ik zal u eerlijk vertellen of iets wel of niet bevalt.

Samengevat:
Ik sta open voor inspirerende samenwerkingen mits deze aansluiten bij mijn doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Persreizen
  • Het testen van accommodaties
  • Het schrijven van gastartikelen
  • Advertorials of sponsored posts
  • Linkpizza: voor meer informatie, mijn MediaKit op Linkpizza en tarieven kun je een kijkje nemen op mijn profiel. Via Linkpizza kunnen we tot een (hopelijk) geslaagde samenwerking komen. Maar u kunt ook direct contact met mij opnemen.


Wilt u dat ik een artikel schrijf over uw bestemming? U kunt via het contactformulier een bericht sturen, misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen.

 

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer.

 


Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.