Header algemeen / Copyright © JTravel.nl

 

 

Disclaimer

 

De informatie op deze website heb ik naar mijn beste eer en geweten verstrekt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Mocht u ondanks alle zorg informatie vinden op mijn site, dat volgens u niet juist is of voor u kwetsend blijkt te zijn, zou ik zeer op prijs stellen dat u mij hierover een mail stuurt. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. Ik zal de informatie na controle zo spoedig mogelijk aanpassen. Ik schrijf over landen en plaatsen waar ik zelf ben geweest. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle inhoud heb ik zelfgeschreven.

De inhoud van de artikelen wordt zo actueel mogelijk gehouden. Ik heb alle informatie in de artikelen op moment van schrijven zorgvuldig nageplozen en lees geregeld de teksten na om ze op juistheid te checken. Toch kan het voorkomen dat informatie verouderd is. Mocht u ondanks alle zorg informatie vinden op mijn site, dat volgens u niet juist is of kwetsend blijkt te zijn, zou ik het zeer op prijs stellen dat u mij hierover een e-mail stuurt. U kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken. Ik zal de informatie na controle zo spoedig mogelijk aanpassen. JTravel is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade door wijzigingen van de gegeven informatie op deze website.

Op deze website vindt u verschillende links naar websites van derden. Ik ben niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor het privacybeleid en de inhoud van deze door mij gelinkte websites.

Het kopieerrecht © JTravel berust op alle foto's, teksten en overige media die ik heb gebruikt op deze website. De foto's en teksten mogen niet zonder schriftelijke toestemming vooraf worden overgenomen, worden gereproduceerd of worden bewerkt in wat voor vorm dan ook. Wilt u gebruik maken van foto's of teksten van mijn website, kunt u vooraf contact met mij opnemen via het contactformulier of mij een e-mail sturen.

Behalve deze links naar andere websites vindt u op deze website ook zgn. affiliate links van bijvoorbeeld The Media Bay, Bol.com, Airbnb, Hotelkamerveiling.nl en Booking.com. Dit zijn links waarbij ik een klein percentage of een vast bedrag verdien als jij via deze link iets boekt of koopt. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken. De kosten voor een hotel, vlucht, autohuur, (reis)boek, reisartikel, een museumticket of vakantie zijn niet hoger dan als je rechtstreeks bij deze aanbieder een bestelling plaatst of een vlucht/hotel boekt. Ik waardeer het enorm als u een vlucht, hotel, auto, vakantie of boek via deze links boekt/bestelt. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld jou te voorzien van informatie. Voor ons beiden een win-win situatie dus: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankopen.
Wanneer ik een affiliate link in een artikel plaats, vermeld ik dit onderaan het artikel. Ik plaats alleen affiliatelinks naar producten of hotels waar ik zelf achter sta. Ik verwijder alle reclame en ongepaste uitingen zonder bericht van deze website.

Wilt u dat ik een artikel schrijf over uw bestemming? U kunt via het contactformulier een bericht sturen, misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen.

 

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.