Header Zuid-Afrika & Namibië / Copyright © JTravel.nl

Ik heb deze 22-daagse groepsrondreis door Zuid-Afrika & Namibië in 2014 gemaakt. Deze rondreis werd georganiseerd via NRV Holiday. We zijn begonnen in Kaapstad, via de provincies West-Kaap en Noord-Kaap in Zuid-Afrika, zijn we de Namibische grens overgetrokken, om via Fish River Canyon, via de schitterende Sossusvlei, Swakopmund, Etosha National Park na drie weken reizen uit te komen in de hoofdstad van Namibië, Windhoek. Vanuit Windhoek vloog ik, via Johannesburg, terug naar Amsterdam.

Ik wens u veel plezier met lezen van dit reisverslag en het lezen van de informatie en het bekijken van de foto's. Ik hoop dat u iets hebt aan de tips en de links naar andere websites. Mocht u vragen hebben, u kunt me altijd een e-mail sturen met uw vragen en ik zal proberen deze zo volledig mogelijk te beantwoorden.


U kunt hier klikken om door te gaan naar mijn reisverslag Zuid-Afrika & Namibië 2014.

Zuid-Afrika & Namibië 2014

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In 2014 maakte ik een 22 daagse rondreis van Kaapstad naar Windhoek door Zuid-Afrika & Namibië. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Zuid-Afrika & Namibië. Lees en kijk je mee? #zuidafrika #namibie #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment