Header Zuid-Afrika / Copyright © JTravel.nl

In het jaar 2012 ga ik voor de eerste keer naar Zuid-Afrika. Ik heb een bezoek aan dit land al heel lang op mijn verlanglijstje staan, dit omdat al veel familieleden het land hebben bezocht en altijd vol verhalen over de schitterende natuur en de leuke plaatsen zijn teruggekomen. Ik maak deze 23-daagse rondreis in groepsverband, georganiseerd door Fox Vakanties. Ik begin deze rondreis in Johannesburg, waar ik met het vliegtuig aankom, via de hoofdstad Pretoria, de Panoramaroute, het Kruger National Park door Swaziland, via St. Lucia naar de Drakensbergen en Lesotho, via Knysna, Oudtshoorn naar het eindpunt Kaapstad. Rondom Kaapstad maak ik nog verschillende excursies, zoals Robbeneiland, Kaapse Schiereiland, Stellenbosch en het Taalmonument van Paarl en de Tafelberg. Vanuit Kaapstad vlieg ik terug naar Amsterdam.

Ik wens u veel plezier met lezen van dit reisverslag, het lezen van de informatie en het bekijken van de foto’s. Ik hoop dat u iets hebt aan de tips en de links naar andere websites. Mocht u vragen hebben, kunt u me altijd een e-mail sturen met uw vragen en ik zal proberen deze zo volledig mogelijk te beantwoorden.


U kunt hier klikken om door te gaan naar mijn reisverslag Zuid-Afrika 2012.

Zuid-Afrika 2012

 

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In 2012 maakte ik een 23 daagse rondreis van Johannesburg naar Kaapstad door Zuid-Afrika. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Zuid-Afrika. Lees en kijk je mee? #zuidafrika #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment