JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

Ik maakte twee kabouterwandelingen bij Landgoed Keukenhof en Kasteel Keukenhof, een Trage Tocht in Lisse (een wandeling over landgoederen Keukenhof en Wassergeest) en een wandeling in de Bollenstreek rond De Zilk. Alle wandelingen die ik in de Bollenstreek maakte ziet u hier.

 

Ik maakte twee kabouterwandelingen bij Landgoed Keukenhof en Kasteel Keukenhof, een Trage Tocht in Lisse (een wandeling over landgoederen Keukenhof en Wassergeest) en een wandeling in de Bollenstreek rond De Zilk. Ik heb nog een paar leuke wandelingen in de buurt gevonden. Zodra ik deze wandelingen gemaakt hebt, kunt u ze vanaf hier bekijken.

U kunt op de link van één van de onderstaande foto’s klikken om de route van de betreffende wandeling te lezen en zelf uw wandelschoenen aan te trekken om een (kabouter)wandeling te maken. De kabouterwandelingen zijn leuk met de kinderen. De kabouterwandelingen zijn kort: Kasteel Keukenhof is ongeveer een kilometer en op Landgoed Keukenhof is een route van ongeveer 3-4 kilometer uitgezet.

De Trage Tocht Lisse heeft een lengte van 11 kilometer en de wandeling door de Bollenstreek rond De Zilk heeft een lengte van 14 kilometer.

De kunstroutewandeling op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse is een wandeling van een paar kilometer met veel kunstwerken rond Kasteel Keukenhof. 

 

 


Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Op deze pagina vind je links naar de verschillende wandelingen in de Bollenstreek die op mijn website zijn gepubliceerd. Lees en wandel je mee? #wandelen #bollenstreek #landgoedkeukenhof #kasteelkeukenhof #kabouterwandeling #lisse #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment