Header Vietnam / Copyright © JTravel.nl

In 2013 besluit ik om weer naar Azië te gaan. Vietnam is een land dat nu nog redelijk onbedorven is en een land dat op mijn lijstje staat van landen die ik graag wil bezoeken. Ik heb deze 21-daagse rondreis in groepsverband gemaakt, georganiseerd door Fox Vakanties. De route spreekt me aan en ook het feit dat er onderweg geen stuk wordt overgeslagen door verplaatsingen per vliegtuig, maar het feit dat de route door Vietnam met de bus afgelegd wordt, spreekt me aan. De reis gaat van het noorden naar het zuiden en begint in Hanoi, via Halong Bay naar Hué en het schitterende stadje Hoi An. Dan door naar Hoi Chi Minh City/Saigon en de Mekong Delta in het zuiden van Vietnam. Onderweg zullen we veel cultuur zien en ook zeker overblijfselen en herinneringen aan de Vietnamoorlog, die hier in de zestiger en zeventiger jaren van de vorige eeuw woedde. Vanaf Ho Chi Minh City vlieg ik op de laatste dag via Hongkong terug naar Amsterdam. Ik heb geen strandverlenging bijgeboekt.

Ik wens u veel plezier met lezen van dit reisverslag en het lezen van de informatie en het bekijken van de foto’s. Ik hoop dat u iets hebt aan de tips en de links naar andere websites. Mocht u vragen hebben, kunt u me altijd een e-mail sturen met uw vragen en ik zal proberen deze zo volledig mogelijk te beantwoorden.

U kunt hier klikken om door te gaan naar mijn reisverslag Vietnam 2013.

Vietnam 2013

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In 2013 maakte ik een 21 daagse rondreis van Hanoi naar Ho Chi Minh City door Vietnam. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Vietnam. Lees en kijk je mee? #vietnam #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment