Header Thailand / Copyright © JTravel.nl

 

 

Inleiding Thailand

 

2011 is het jaar dat ik voor het eerst alleen op reis ga. Ik heb gekozen voor Thailand. Dit omdat het gemakkelijk land is om te reizen en omdat het de eerste keer is dat ik alleen een rondreis maak, is het ook spannend of mij dit wel bevalt. Ik heb nooit eerder op deze manier gereisd en dat ik ook de reden dat ik voor een rondreis in groepsverband kies, er is altijd wel iemand in de groep, die alleen reist en er zijn ook altijd wel groepsleden waar ik mee op kan trekken. Deze rondreis 'Klassiek Thailand' van 16 dagen is georganiseerd door De Jong Intra Vakanties.

Eén van de redenen om voor deze organisatie te kiezen is het feit, dat ik niet in de nachttrein van Chiang Mai terug wil naar Bangkok, maar met de bus. De door mij geboekte rondreis begint in de Thaise hoofdstad Bangkok en gaat via de River Kwai naar Ayutthaya, Chiang Mai en Chiang Rai in het noorden, Sukhothai naar Cha-Am. Vanaf Bangkok vlieg ik op de laatste dag terug naar Amsterdam. Ik heb geen strandverlenging bijgeboekt. Deze keer vind ik 16 dagen voldoende, dat is, als het niet bevalt, nog te overzien.

Ik wens u veel plezier met lezen van dit reisverslag, het lezen van de informatie en het bekijken van de foto’s. Ik hoop dat u iets hebt aan de tips en de links naar andere websites. Mocht u vragen hebben, u kunt me altijd een e-mail sturen met uw vragen en ik zal proberen uw vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden.


U kunt hier klikken om door te gaan naar mijn reisverslag Thailand 2011.

Thailand 2011

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In 2011 maakte ik een 16 daagse rondreis door Thailand. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Thailand. Lees en kijk je mee? #thailand #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel: