JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

In 2017 heb ik mijn vakantie opnieuw op Texel doorgebracht. Vorig jaar heb ik er 6 dagen verbleven, maar ik wil nog zoveel dingen op het eiland zien. Dat is de reden dat ik in 2017 weer besluit om naar Texel af te reizen. Al vanaf februari 2017 ben ik op internet aan het speuren naar een leuk, klein en niet te duur hotel, het liefst in De Koog. Die heb ik uiteindelijk gevonden, hotel Beatrix, net buiten het centrum van De Koog. Daarna is het afwachten wanneer het weer goed wordt. Uiteindelijk besluit ik begin juli voor 10 dagen, om precies te zijn van 6 juli tot en met 15 juli te boeken. Tijdens deze dagen heb ik weer een huurfiets ter beschikking en bezoek ik opnieuw de zeven plaatsen op Texel: De Koog, Den Burg, De Cocksdorp, Den Hoorn, De Waal, Oudeschild en Oosterend en de vele natuurgebieden waar Texel om bekend staat.

Ik wens u veel plezier met lezen van dit reisverslag en het lezen van de informatie en het bekijken van de foto's. Ik hoop dat u iets hebt aan de informatie en de links naar andere websites. Mocht u vragen hebben, u kunt me altijd een e-mail sturen en ik zal proberen uw vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden.

U kunt hier klikken om door te gaan naar mijn reisverslag Texel 2017.

Texel

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In 2017 verbleef ik 10 dagen op het Nederlandse Waddeneiland Texel. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Texel. Lees en kijk je mee? #texel #waddeneiland #nederland #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment