JTravel.nl / Copyright © JTravel.nl

In 2016 heb ik een paar dagen van een vakantie in eigen land genoten. Omdat Texel al een tijdje op een lijstje staat en ik half augustus 2016 een goede aanbieding van de Fletcher Hotel Groep per e-mail ontvang, besluit ik om eind augustus voor 5 dagen naar dit Nederlandse Waddeneiland af te reizen. Ik boek een 5-daagse minivakantie en boek later in het hotel nog een nacht bij. Mijn verblijf op Texel duurt van 28 augustus tot en met 2 september 2016. Tijdens deze dagen heb ik een fiets ter beschikking en bezoek ik de zeven plaatsen op Texel: De Koog, Den Burg, De Cocksdorp, Den Hoorn, De Waal, Oudeschild en Oosterend.

Ik wens u veel plezier met lezen van dit reisverslag en het lezen van de informatie en het bekijken van de foto's. Ik hoop dat u iets hebt aan de informatie en de links naar andere websites. Mocht u vragen hebben, u kunt me altijd een mail sturen en ik zal proberen uw vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden.

U kunt hier klikken om door te gaan naar mijn reisverslag Texel 2016.

 Texel

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


In 2016 verbleef ik 6 dagen op het Nederlandse Waddeneiland Texel. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Texel. Lees en kijk je mee? #texel #waddeneiland #nederland #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment