Header Zuid-Afrika / Copyright © JTravel.nl

Programma voor vandaag volgens de beschrijving van de reisorganisatie:

Route dag 23: Aankomst Amsterdam:
Aankomst op Schiphol en het einde van een onvergetelijke reis!De donderdag en vrijdag lopen door deze nachtvlucht in elkaar over. Tijdens deze vlucht heb ik in eerste instantie moeite om de slaap te vatten, maar uiteindelijk lukt het wel. Het is bloedheet aan boord.

Om 08.30 uur wordt het ontbijt geserveerd. Dit bestaat uit een of ander bakje met ei, worst en iets wat ik niet kan thuisbrengen. Dit bakje heb ik verder niet aangeraakt, ziet er niet lekker uit. Verder is er nog een fruithap en kwark met een voor mij onbekend vruchtensausje. Dat smaakt wel goed. Ik heb er een kopje koffie bij en dat is deze ochtend mijn ontbijt. Inmiddels zitten we bij Parijs en vliegen we richting de Belgische kust, Rotterdam, Leiden, Nieuw Vennep en we landen om 10.22 uur op de Kaagbaan.

Het is hier in Nederland nog maar 6° C. Beetje koud als je 25° C gewend was. We taxiën naar gate F7 en dan mag iedereen het vliegtuig verlaten. Het duurt even voor ik het vliegtuig kan verlaten, dit omdat ik bijna achter in het toestel zit. Dan moet ik heel lang wachten voor de bagage er is, de groep staat inmiddels compleet bij de bagageband, maar na een tijd verschijnen de eerste koffers die van onze groep zijn. Gelukkig is alles meegekomen. We nemen afscheid van elkaar en gaan dan ieder zijn weegs naar huis.

Ik ga met het openbaar vervoer naar huis. Mijn ouders staan me al op te wachten bij het eindpunt. Al pratend lopen we met zijn drietjes naar mijn huis. Thuis gekomen drinken we koffie en geef ik mijn ouders de souvenirs die ik voor hen heb gekocht. Om 13.30 uur lunchen we. Na het theedrinken, gaan ze naar huis. Als zij vertrokken zijn, pak ik mijn koffer uit en zet ik de eerste was aan.

Intussen zet ik ook mijn vele foto's op de computer. Het is 17.45 uur als ik via Justeat.nl mijn gratis pizza bij Domino's Pizza bestel. Het duurt een poosje voor deze bezorgd wordt. De foto's zijn op wat uitzonderingen na heel goed geworden. Na het eten van mijn pizza surf ik nog wat rond op internet en kijk wat televisie. Verder maak ik mijn reisverslag van deze dag af.

Dan is het bedtijd want ik ben toch wel moe. Lekker slapen in mijn eigen bed en dromen over deze geweldige reis naar een fantastisch land.

Het weer in Nederland: Half bewolkt± 6° C


 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


Dag 23 is het einde van mijn reis door Zuid-Afrika. Na een nachtvlucht land ik op Schiphol na een leuke en mooie rondreis van 23 dagen door Zuid-Afrika. Lees je mee met het laatste reisverslag over Zuid-Afrika? #zuidafrika #reisverslag #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment