Header Thailand / Copyright © JTravel.nl

Programma voor vandaag volgens de beschrijving van de reisorganisatie:

Route dag 14 : Cha-Am Dag ter vrije besteding.
Het rustige Cha-Am beschikt over een prachtig breed zandstrand met aan de boulevard winkeltjes en restaurants waar u goed kunt eten. Een bezoek aan het 25 kilometer ten zuiden gelegen Hua Hin met het authentieke spoorwegstation, de vissershaven en de gezellige avondmarkt is zeker de moeite waard. Ook biedt de jungle van het nabijgelegen Kaeng Krachan of het Sam Roi Yod National Park een uitstekend alternatief indien u iets anders wilt dan een dagje aan het strand.

Overnachting: The Cha-Am Methavalai Hotel – Cha-Am. (Voor meer foto's van dit hotel, zie artikel foto's hotels Thailand).We mogen voor het eerst tijdens deze reis uitslapen. Ondanks dat ben ik al om 08.00 uur opgestaan. Ik heb heerlijk geslapen. Ik kleed me aan en loop naar het ontbijt. Het ontbijt ziet er heerlijk uit. Er zitten al meer groepsleden in het restaurant. Ping loopt er ook nog rond. Ik heb hem nogmaals voor deze geweldige rondreis bedankt. Ik loop terug naar mijn kamer om spullen voor mijn strandwandeling te halen.

Het zwembad van het Methavalai Hotel in Cha-Am vanaf mijn balkon

Ik heb geen zin om de hele dag in de zon te liggen bakken. Tijdens mijn wandeling kom ik verschillende groepsleden tegen. Er liggen een paar van de groep op het strand te bakken. Ik ga naar het viewpoint om van het uitzicht te genieten en loop via het strand terug naar het hotel. Op het strand lopen allemaal hele kleine krabbetjes. Het is heerlijk om met je voeten door het water te lopen, maar zwemmen, doe ik hier niet vanwege de waarschuwing voor kwallen in de zee.

Het strand van Cha-Am voor het Methavalai Hotel / Copyright © JTravel.nl

Eenmaal terug in het hotel loop ik naar mijn kamer om mijn zwemkleding aan te trekken. De rest van de middag lig ik met een paar andere groepsleden bij het zwembad. Ik heb lekker gezwommen en gekletst. De lunch gebruiken we bij het zwembad. Ik heb een chickenburger gegeten. Om 16.30 uur loop ik terug naar mijn kamer. Als ik terug ben op mijn kamer, lees ik wat in mijn boek over Thailand en schrijf ik, nadat ik me heb gedoucht, mijn reisverslag van deze dag. Om 19.00 uur is in de lobby afgesproken om gezamenlijk wat te gaan drinken en dan met zijn allen te gaan eten. We gaan met zeven man eerst gebruik maken van de happy hour. We zitten in de open lucht maar moeten vanwege de regen verkassen. We gaan toch maar even overdekt zitten. Dineren doen we met zijn zevenen bij O-Zone. Hier eten we alsnog een pizza, omdat we die gisteren vanwege het late tijdstip niet meer konden krijgen.

We moeten lang wachten op onze pizza's Hawaii. Ook hier gaat het weer een beetje vreemd. Eén krijgt eerst haar hoofdgerecht en dan pas haar voorgerecht. Als er afgerekend is, ga ik terug naar mijn kamer. Daar schrijf ik mijn reisverslag af en ga dan lekker slapen.

Het weer: Licht bewolkt licht bewolkt met de zon en ± 35° C


 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


Dag 14 van mijn rondreis door Thailand breng ik door bij het zwembad van mijn hotel in Cha-Am en maak ik een strandwandeling. Alles over de veertiende dag van mijn reis door Thailand lees je hier. Lees je mee? #Thailand #strandwandeling #cha-am #reisverslag #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment