Header algemeen / Copyright © JTravel.nl

In dit deel van mijn website JTravel.nl vindt u reisverslagen over Thailand, Zuid-Afrika, Vietnam en Zuid-Afrika & Namibië. Ik heb deze verre reizen vanaf 2011 gemaakt. Dit deel van de website zal, als ik weer een reis heb gemaakt, verder worden uitgebreid.

U vindt hier ook informatie en foto's van een paar uitstapjes die ik in Nederland heb gemaakt. In de zomer van 2016 heb ik het Duitse Waddeneiland Borkum bezocht. Informatie hierover en mijn belevenissen daar vindt u ook op deze site.

Bij de reizen vindt u mijn reisschema, voorbereiding, reisverslagen, foto’s, informatie over de bezochte landen en plaatsen/bezienswaardigheden. Per land heb ik een paar links toegevoegd. Ik hoop dat u geniet van de reisverslagen, foto’s en overige informatie. Mocht u vragen hebben, kunt u mij bereiken via het contactformulier die u elders op deze website terugvindt.

U kunt op één van onderstaande foto's klikken om naar het reisverslag te gaan.

Veel plezier.

Nederland Borkum / Copyright © JTravel.nl

Zuid-Afrika & Namibië 2014 / Copyright © JTravel.nl Vietnam 2013 / Copyright © JTravel.nl

Zuid-Afrika / Copyright © JTravel.nl Thailand 2011 / Copyright © JTravel.nl

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest


Hier vind je de links naar de verschillende uitgebreide reisverlagen die ik heb gemaakt. Lees en klik je mee? #reisverslagen #thailand #zuidafrika #namibie #vietnam #borkum #nederland #jtravel #jtravelblog

 

Deel dit artikel

Reacties mogelijk gemaakt door CComment