Header algemeen / Copyright © JTravel.nl

Ik zal me bij deze even voorstellen: Mijn naam is Jaquelien en het gezicht achter JTravel.nl. Sinds begin van de negentiger jaren woon ik in het westen van Nederland, onder de rook van de luchthaven Schiphol en de stad Amsterdam. Ik ben geen Randstadjer, maar een noordeling, die vanwege eerst een studie toerisme en later voor het werk uit het Grunningerland weggetrokken is en uiteindelijk in de Randstad terechtgekomen is.

Jarenlang heb ik in de reiswereld gewerkt, maar ik heb inmiddels een overstap naar de financiële administratie gemaakt. Reizen is nog altijd een passie van me. Deze passie heb ik jarenlang met mijn werk gecombineerd. Helaas zit het reizen er door omstandigheden (ziek) even niet in. Maar ik hoop zo snel mogelijk weer (verre) reizen te kunnen maken. Er staan nog zo veel bestemmingen op mijn verlanglijstje.

Ik heb naast de website nog een blog website, JTravelBlog, waar ik naast reisverhalen ook persoonlijke verhalen schrijf. Neem ook gerust een kijkje op deze website.

Naast reizen heb ik nog meer hobby’s, zoals fotografie en lezen. Daarnaast vind ik het heel erg leuk om reisverslagen van mijn gemaakte reizen te maken.

Ik wens u veel plezier op deze website.

Het gezicht achter JTravel

 

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.