Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Texel

In 2017 heb ik mijn vakantie opnieuw op Texel doorgebracht. Vorig jaar heb ik er 6 dagen verbleven, maar ik wil nog zoveel dingen op het eiland zien. Dat is de reden dat ik in 2017 weer besluit om naar Texel af te reizen.

Al vanaf februari 2017 ben ik op internet aan het speuren naar een leuk, klein en niet te duur hotel, het liefst in De Koog. Die heb ik uiteindelijk gevonden, hotel Beatrix, net buiten het centrum van De Koog. Daarna is het afwachten wanneer het weer goed wordt. Uiteindelijk besluit ik begin juli voor 10 dagen, om precies te zijn van 6 juli tot en met 15 juli te boeken. Tijdens deze dagen heb ik weer een huurfiets ter beschikking en bezoek ik opnieuw de zeven plaatsen op Texel: De Koog, Den Burg, De Cocksdorp, Den Hoorn, De Waal, Oudeschild en Oosterend en de vele natuurgebieden waar Texel om bekend staat.

Ik wens u veel plezier met lezen van dit reisverslag en het lezen van de informatie en het bekijken van de foto’s. Ik hoop dat u iets hebt aan de informatie en de links naar andere websites. Mocht u vragen hebben, u kunt me altijd een e-mail sturen en ik zal proberen uw vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden.

Lees meer: Reisverslagen Texel

Texel

Meer lezen over Texel

Wilt u nog meer voorpret of u nog meer verdiepen in Texel? Dan kan ik u onderstaande reisgidsen aanraden:

Bewaar op Pinterest

In 2017 verbleef ik 10 dagen op het Nederlandse Waddeneiland Texel. Vanaf hier zie je mijn belevenissen, foto's en informatie over Texel. Lees en kijk je mee? #texel #waddeneiland #nederland #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Meer over dit onderwerp

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven