Logo van JTravel.nl
Search
Close this search box.

Foto’s van het Cruquius Museum in Cruquius

Ik neem regelmatig deel aan instawalks/instameets. Deze instawalk gaat langs de drie locaties waar de tentoonstelling Waterbazen wordt gehouden: St. Bavokerk in Haarlem, het Cruquius Museum in Cruquius en het Rijnlandshuis in Spaarndam.

Hieronder ziet u een selectie van mijn foto’s van het Cruquius Museum in Cruquius (Haarlemmermeer) die gemaakt zijn tijdens de Instawalk Waterbazen op 8 augustus 2017. Ik heb op 22 augustus een tweede bezoek gebracht aan het Cruquius Museum, dit keer om rustig de tentoonstelling Waterbazen te kunnen bekijken, want die had ik eerder die maand nauwelijks bekeken. De foto’s die deze dag zijn gemaakt vindt u ook in dit artikel.

Voor meer informatie over de tentoonstelling ‘Waterbazen’ kunt u op de link klikken.

Meer informatie over deze locatie van deze Instawalk is te vinden in het artikel: Cruquius Museum.

Klik voor de foto’s van de Grote of St. Bavokerk in Haarlem en het Rijnlandshuis in Spaarndam op de links.

Inhoudsopgave

Tentoonstelling Waterbazen

 

Het Cruquius Museum tijdens de Instawalk Waterbazen

Bewaar op Pinterest

Tijdens de Instawalk Waterbazen bezocht ik o.a. het Cruquius Museum in Cruquius. In dit museum zag ik de machtig grote ketels van deze grootste stoommachine ter wereld. Mijn foto's van het Cruquius Museum zie je hier. Kijk je mee? #cruquiusmuseum #cruquius #haarlemmermeer #instawalk #instawalkwaterbazen #waterbazen #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Author picture

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven