Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hortus Botanicus in Haren

Op een hete middag in juli 2016 heb ik, samen met mijn ouders, een bezoek gebracht aan de Hortus Botanicus in het Groningse Haren. Ik heb in het voorjaar 2016 een onderwerp over de Chinese Tuin in de Hortus Botanicus in Haren in het programma Binnenste Buiten op televisie gezien.

Aangezien ik in juli toch in het hoge noorden verbleef, heb ik dit verblijf aangegrepen om in die periode de Hortus Botanicus in Haren met de Chinese Tuin te bezoeken. Het was voor mij niet de eerste keer dat ik hier rondliep. Als kind ben ik hier ook verschillende keren geweest, maar toen was de Chinese Tuin er nog niet en de tropische kas, die nu is afgebroken om plaats te maken voor de Hondsrugtuin (deze was, toen wij er waren, nog in aanbouw en dus niet te bezichtigen), was toen nog te bezoeken.

Ik wil u mee laten genieten van de foto’s die ik heb gemaakt en verder geef ik algemene informatie en informatie over de tuinen in de Hortus Botanicus in Haren.

Bewaar op Pinterest

In het Groningse Haren vind je de Hortus Botanicus. Het is één van de oudste en grootste botanische tuinen van Nederland. Deze Hortus is bekend om zijn Chinese Tuin. Meer lezen. Kijk dan op mijn website. Lees je mee? #hortus #hortusbotanicus #hortusharen #haren #groningen #jtravel #jtravelblog

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven