Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Overige foto’s van Doorwerth en Bunnik

Eind januari 2018 vertrek ik voor twee dagen naar Doorwerth. Ik verblijf gedurende één nacht in een Fletcher Hotel. Ik bezoek tijdens deze twee dagen twee musea, nl. Kasteel Doorwerth in het Gelderse Doorwerth en het Waterliniemuseum in het Utrechtse Bunnik.

Inhoudsopgave

Hieronder ziet u een selectie van mijn overige foto’s in Doorwerth die ik eind januari 2018 maakte van het hoge water rond Kasteel Doorwerth, het Fletcher Hotel in Doorwerth en van de zonsondergang in Doorwerth.

Foto's van hoogwater rond Kasteel Doorwerth

 

Foto's van Fletcher Hotel Doorwerth

 

Foto's van de zonsondergang in Doorwerth

Bewaar op Pinterest

In januari 2018 bracht ik een bezoek aan Doorwerth en Bunnik. Ik overnachtte in een Fletcher Hotel in Doorwerth. Mijn foto's van het hotel, het hoge water en een mooie zonsondergang zie je hier. Kijk je mee? #doorwerth #kasteeldoorwerth #fletcherhoteldoorwerth #waterliniemuseum #bunnik #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven