Logo van JTravel.nl
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 7 april 2018

Hieronder vindt u een impressie van de door mij gemaakte foto’s tijdens mijn wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen op 7 april 2018. Sinds het voorjaar van 2015 heb ik vele wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen gemaakt. 

Ik ben deze keer vanaf de ingang De Zilk het gebied ingelopen. Ik wilde kijken of de bollenvelden rond De Zilk al in bloei stonden (niet dus) en ik ben, omdat daar nog niets te zien was, doorgefietst naar de ingang De Zilk voor een mooie wandeling door dit, voor mij, onbekende deel van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Omdat ik dit deel niet ken, had ik vooraf geen doel wat ik wilde gaan zien. Ik heb de gele route gelopen. Onderweg heeeel veel mannelijke damherten, heel veel kikkers en padden en zelfs een vos gezien, die ineens voor mij een pad overstak en die ik maar even ben gevolgd.

Bewaar op Pinterest

In april 2018 maakte ik opnieuw een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik liep dit keer vanaf de ingang De Zilk, Ik heb deze dag een vos, veel damherten en veel kikkers gespot en genoot van de schitterende natuur. Kijk je mee wat ik allemaal zag? #awd #amsterdamsewaterleidingduinen #vos #kikkers #damherten #wandelen #hiken #natuur #jtravel #jtravelblog #fotos

Over JTravel

Auteur foto

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Deel dit artikel

Handige links

voor het plannen van uw reis

Om u mijn reistips gratis te kunnen blijven geven, kunt u mij helpen. Ik werk samen met verschillende organisaties. Als u via één van de onderstaande links iets boekt of koopt, ontvang ik een klein percentage van uw aankoopbedrag. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze website dekken en u van de gratis informatie voorzien. Het boeken via één van deze links kost u niets extra’s. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld u te voorzien van informatie. Voor ons beiden is het een win-win situatie: ik verwijs u door naar leuke en handige reisproducten en u helpt mij, JTravel, met uw aankoop. Bij voorbaat dank. Meer handige links vindt u in het artikel Links naar andere websites.

Dit artikel bevat affiliate links. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik u in het artikel Disclaimer. 

Vindt u mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat u kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites. Buy me a coffee

Deel dit artikel

Picture of Jaquelien

Jaquelien

Welkom op de website van JTravel. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravel en ook achter JTravelBlog. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem u mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef u reisinspiratie en handige reistips. Gaat u mee op pad?

Ook leuk om te lezen

Inleiding Texel 2016
Europa

Texel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven